Siden de første lækager i 2020 har teknikere ventet spændt på Google Pixel Foldable-enheden. Tidligere var Google Pixel Fold tippet til at lancere i 2021 sammen med Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Det var der dog ingen tegn på under lanceringen.

Nu antyder lækkere, at søgemaskinegigantens foldbare enhed vil komme engang i 2022 og muligvis ikke har de samme kameraopgraderinger som den seneste Pixel-serie.Google siges at have store planer for enheden og er allerede begyndt at arbejde på den under to projektkodenavne. De har også annonceret en mid-cycle Android-opdatering med fokus på tablets og foldbare.

Der er en masse lækager, rygter og nogle pålidelige oplysninger om den længe ventede foldbar fra Google. Vi har samlet alt det her. Tjek det ud for at få essensen af, hvordan Pixel Fold vil se ud.Google Pixel Foldable - Rygtet navn og udgivelsesdato

Ifølge de tidligere lækager har Google kodenavnet to projekter - Passport og Jumbojack. Begge siges at være dedikeret til Google Pixel Foldable, som angiveligt vil blive kaldt Google Pixel Fold.

Nu har en ny kameraapp-reference antydet en anden projekteret kodenavn Pipit, som også er baseret på en foldbar Google-tablet. Passport siges at være meget lig Samsung Galaxy Z Fold 3, mens Jumbojack er ligesom Flip 3.

Der var tunge rygter om, at Pixel Fold skulle komme til Google Pixel 6-begivenheden. Det hele gik dog forgæves, og nu har vi nye rygter om udgivelsesdatoen. De nye opdateringer hævder, at Google Pixel Fold kommer i marts 2022, og det virker berettiget.

Google har også annonceret Android 12L, som er en midtcyklusopdatering til Android med fokus på tablets, foldbare og enheder med en større skærm. Den forventes også at komme næste år. Vi tror, ​​at både Android 12L og Pixel Fold kan komme sammen.

Et andet tip blev fundet i Google Camera-appkoden, der angiver er Pixel2022 Foldable. Dette kan være et rigtigt signal eller blot en sjov reference fra en udvikler.

Specifikationer, funktioner og kamera for Google Pixel Fold

Ifølge koden fundet i en Android 12 beta, kan Google Pixel Fold have samme model som Pixel 6-serien. Det betyder, at den muligvis har det samme chipset som den seneste serie, som er Google Tensor.

Google har dog masser af muligheder, når det kommer til processorer. De kan også bruge Qualcomm Snapdragon 888 på deres foldbare enhed, da Galaxy Z Fold 2 bruger Snapdragon 865+, som var den mest kraftfulde processor på tidspunktet for dens udgivelse.

Når man kommer til kameraerne, ville man forvente, at en Pixel-enhed vil have exceptionelle kameraer. Google Pixel Fold vil dog ikke have de samme fremragende kameraer, som de nyeste Pixel-enheder har, og det er almindeligt, at en foldbar har et gennemsnitligt objektiv.

Nye rygter tyder på, at Pixel Fold kun vil have et enkelt 12 MP bagkamera og to frontvendte 8 MP kameraer. Den enkelte 12MP-sensor kan være den samme, som er tilgængelig i Google Pixel 3. Google bliver nødt til at fokusere på sine softwarekræfter for at sikre gode optagelsesevner.

Google Pixel Fold design og skærm

Google Pixel Fold-designet forventes at være meget relateret til Galaxy S22. Google har også bestilt foldbare OLED-paneler på cirka 7,6 tommer fra Samsung. Jeg er enig i, at vi har hørt dette rygte mange gange nu, men det ser stadig ud til at være sandt.

Pixel Fold har muligvis samme størrelse som Galaxy Z Fold 2, og den er omkring 7,6 tommer. Designet kunne dog også ligne Galaxy Z Flip. Google har to foldbare telefonpatenter, der har henholdsvis et clamshell-design og en to-hængslet Z-form.

Google har et andet patent, som rapporteret af Patently Mobile, der viser en skærm, der åbner ud til tabletstørrelse og kan strækkes en smule yderligere. Det er meget som et rollable telefonkoncept. Vi tror dog ikke på, at dette kunne være det koncept, som Google følger i sin første foldbare telefon.

Alt dette tyder på, at Google eksperimenterer med flere designs og overlejringer, mens de udvikler Pixel Fold. Men det er ikke sikkert, hvad man bliver færdiggjort i øjeblikket.

Google Pixel foldbar forventet pris

De flips og foldbare er kendt for at være til den dyre side. Derfor vil Google Pixel Fold ikke være en økonomisk enhed. I øjeblikket er Samsung Galaxy Z Fold 3 den dyreste foldbare tilgængelig for $1.799.

Andre foldbare er også tilgængelige i prisklassen $999 til $1399. Dette tyder på, at Pixel Fold kan være prissat et sted fra $1199 til $1599, da Google vil se efter at sætte prisskiltet lavere end Samsungs seneste foldbare.

Det er alt, hvad vi ved om Google Pixel Fold indtil nu. Meget af dette er baseret på rygter fra forskellige lækkere, kodelækager og Googles patentansøgning. Google har endnu ikke leveret nogen officielle opdateringer.

En ting er dog sikkert, at Google helt sikkert kommer med en banebrydende foldbar enhed i Pixel-serien. Lad os håbe det kommer snart.