Marvel Cinematic Universe (MCU) tv-serie Loki, med Tom Hiddleston i hovedrollen som God of Mischief, fortsætter med at være et stort hit for at underholde sit globale publikum. Serien, som er skabt af Micheal Waldron til streamingtjenesten Disney+, bliver sendt hver onsdag og i Indien på Disney+ Hotstar, overraskede publikum efter at have afsløret, at Loki er den første MCU biseksuelle karakter.

Disney+ udgav en ny featurette den 24thjuni, som afslører oprindelseshistorien om Sylvie Laufeydottir, en kvindelig Loki-variant, der tilhører en anden alternativ tidslinje. Portrætteret af Sophia Di Martine, blev den kvindelige Loki introduceret i den anden episode med titlen Varianten.Sylvie Laufeydottir betyder Sylvie, Laufeys datter. Laufey var kongen af ​​Frost Giants, som blev dræbt af Loki i MCU's vigtigste tidslinje. Karakteren Loki har været en fanfavorit lige siden hans centrale rolle i The Avengers fra 2012, hvor han blev en af ​​de MCU 's mest elskede karakterer.

Hvem er Sylvie Laufeydottir?

Meget lidt er kendt om Sylvies fortid endnu, men hun afslørede, at hun faktisk er en Loki-variant, der ændrede hendes navn til Sylvie for et stykke tid tilbage. Hun lærte sig selv at bruge magi, mens hun voksede op med at vide, at hun var adopteret fra frostgiganterne. Ved at bruge sin magi kan hun ikke kun kontrollere andre ved at røre ved dem, men også komme ind i deres sind og få adgang til deres minder.Hun har også en stor forståelse for tidsvariationsautoriteten [TVA], mens hun fortsætter med at løbe fra dem, og endda afslører for Loke, at de var tidligere varianter, der er blevet forvandlet til TVA-agenter.

For at sikre, at hendes mission bliver succes, er Sylvie villig til at gøre, hvad det kræver, hvilket strider imod Lokis gå-med-strømmen-attitude. Selvom de står i kontrast til hinanden i begyndelsen af ​​serien, er hun villig til at arbejde sammen med ham for at undslippe Laminitis-1.

Sylvies oprindelseshistorie

Featuretten ser Di Martino, Tom Hiddleston og instruktøren Kate Herron, mens de diskuterer karakteren Sylvie og driller flere overraskelser og ballade fra den nye karakter. Sylvies barndom i Asgard blev bemærket i en flashback-scene i et klip, der får premiere i de kommende uger. Universet vil gerne bryde fri, så det manifesterer kaos, ligesom jeg, siger Sylvie i videoen. Di Martino siger: Publikum vil blive fascineret af Sylvies bue og karakterens baghistorie.

I featuretten spørger Sylvie Tom, Gud of Mischief, Hvad gør en Loke, ja, Loke? Han svarer, Uafhængighed, autoritet, stil.

Læs også: Carnival Row sæson 2: Udgivelsesdato, rollebesætning og opdateringer

Disney+ Hotstar streamer Loki i Indien. Loki er en serie med seks episoder med Tom Hiddleston som Loki. Denne serie, som styres af Kate Herron og skrevet af Michael Waldron, starter efter Avengers: Endgame. De andre karakterer i serien er portrætteret af Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku og Richard E. Grant.

Glem ikke at tjekke dette rum for flere interessante opdateringer.