Lige da vi troede, at det ikke kunne blive bedre, har vi endnu en trailer på plads! Ud fra overskrifterne er vi her for at tale om Star Trek og dens trailer.Den første trailer af Star Trek er her! Vi hopper også.

Paramount+ droppede den officielle teaser alias trailer af den fantastiske Star Trek under et virtuelt panel.

Denne animationsserie er klar til at være på plads og Kate Mulgrew, fra Orange Is the New Black vil stemme over. Denne gang en holografisk version.

For nylig, i et panelinterview, blev meddelelsen gjort officiel.Star Trek: Vidunderbarn

Desuden er Mulgrew indstillet til at vende tilbage som kaptajn Janeway og vil have voiceoveren igen.

Da traileren slutter, kunne du høre, at vi kun lige er begyndt,

Her er Star Trek: Prodigy's officielle trailer at se og være ærefrygt for. Kigge på her .

Hvad kan man forvente?

Star Trek: Prodigy er en historie, der kredser om teenagere, der også tilfældigvis er oprørere. De opdager et føderationsskib og bruger det derefter til at få mest muligt ud af det til deres brug.

Ella Purnell, den De dødes hær skuespillerinde, og Jason Mantzoukas fra Brooklyn Nine-Nine skal spille sammen med Mulgrew. Nogle af de mere cast, du kan forvente, er Brett Gray fra På min blok, Angus Imrie fra Kronen, Dee Bradley, og Rylee Alazraqui fra Star Wars: The Bad Batch .

Star Trek: Vidunderbarn

Star Trek: Prodigy kommer til at være oppe på Paramount+ i USA i løbet af efteråret. Producenten bag showet er Nickelodeon Animation Studio sammen med CBS's Eye Animation Studio.

Traileren siger meget, og publikum kan faktisk forvente meget af det kommende show. Flere detaljer kan findes på Comic-Con@Home panelet.

For en oversigt over flere detaljer, hold øje med panelet.

Indtil for nylig gav det første look til Star Trek: Prodigy fansene et kig på de nye karakterer.

Her er, hvad Mulgrew havde at tilføje. Jeg har investeret hver eneste scintilla af mit væsen i kaptajn Janeway, og jeg kan ikke vente med at give hende nuancer, som jeg aldrig har gjort før i Star Trek: Vidunderbarn .

Star Trek: Vidunderbarn

Hvor spændende at være i stand til at introducere til disse unge sind en idé, der har løftet verden i årtier. At stå ved roret igen vil være dybt glædeligt på en ny måde for mig. tilføjede hun.

Vi har det hele på tallerkenen, den Efterår skal bare i gang.