Men hvis din Xbox-controllers tænd/sluk-knap ikke forbliver stabil, eller dens lys blinker konstant, er der sandsynligvis en funktionsfejl. Der kan være nogen årsager, inklusive netværksproblemer eller endda bare de seneste firmwareændringer, bag dette problem. Hvis du står over for det samme problem, er du på det rigtige sted.

I denne artikel giver vi dig potentielle rettelser, som du kan prøve at løse problemet med, at Xbox-controlleren blinker.

Hvorfor blinker din Xbox-controller?Der er flere potentielle årsager til, at en Xbox-controller blinker, men der er et par hovedårsager.

  • Forbindelsen mellem Xbox og controlleren er gået tabt. Hvis controlleren tilsluttes tilbage, stopper blinkingen, og normal drift vil blive genoprettet.
  • Batterierne er ekstremt lave. Controllerens indbyggede batteri kan genoplades ved blot at tilslutte den til en strømkilde. Blinkningen slutter, efter at den er blevet opladet.
  • Controlleren er i stykker. Du bliver sandsynligvis nødt til at kontakte Microsoft for at få hjælp, da der ikke er nogen komponenter, der kan repareres af brugeren i en Xbox-controller, der kan være årsag til blinken.
  • Problemer med Xbox-controllerens trådløse forbindelse, ledninger eller strømforsyning.
  • Der kan være mulighed for, at interface, dvs. andre Bluetooth-enheder eller smartphones, blokerer vejen.

Hvordan rettes en Xbox-controller, der blinker?

Nu hvor vi har diskuteret de potentielle årsager bag denne fejl, lad os gå videre med at løse problemet. Da der er flere årsager bag dette problem, er det vigtigt for dig at prøve alle løsningerne og tjekke, hvilken der fungerer for dig.1. Sørg for, at din controller er inden for rækkevidde

Hvis du ikke er i stand til at parre din Xbox One-controller, bemærker du muligvis, at lamperne begynder at blinke eller blinke. Mulige årsager omfatter, at controlleren allerede er koblet til et andet system, at controlleren er for langt væk fra konsollen, eller at konsollen har mere end otte tilsluttede controllere.Xboxs trådløse controllere har en rækkevidde på 19 til 28 fod , men du vil måske reducere det, hvis dit spilopsætning har vægge, vender væk fra dig, er i et kabinet eller kan være modtageligt for interferens fra andre tilstødende trådløse enheder.

I tilfælde af at controlleren ikke har nogen effekt på din konsol, skal du kontrollere dens Bluetooth-forbindelser for at afgøre, om den er forbundet til et andet system. Hvis dit Xbox-system var den sidste enhed, du brugte din controller sammen med, vil et tryk på koblingsknappen to gange forbinde den til din konsol igen.

Antallet af tilsluttede controllere kan ses i sektionen Tilbehør i konsollens indstillinger. Xbox Den ene understøtter maksimalt otte parrede controllere , så hvis du skal bruge en anden controller, men allerede har parret dem alle, skal du fjerne en controller for at frigøre en slot.

2. Tjek controllerens batterier

En årsag til det blinkende eller blinkende lys på din Xbox One-controller er, at batterierne er svage eller helt afladet. Lave batterier vil resultere i et svagt signal fra din controller. Hvis controllerens batterier er døde, kan du enten udskifte dem eller oplade dem.

Kun LR6-mærkede alkaliske AA-batterier skal bruges til at erstatte de eksisterende. Disse kan oplades, men ikke mens de er i controlleren. Du skal oplade dem i henhold til instruktionerne.

Proceduren for at udskifte batterierne i din controller er som følger:

  • Hold controlleren på hovedet.
  • På bagsiden vil du se en pil, skub batteridækslet i den retning.
  • Når du udskifter batterierne, skal du være opmærksom på symbolerne '-' og '+'.
  • Efter udskiftning af batterierne skal du sætte dækslet på igen.

Hvis du trykker på Xbox-knappen og ser i øverste højre hjørne af skærmen, kan du se, hvor meget batteri der er tilbage i din controller. Et batteriikon, der repræsenterer det aktuelle batteriniveau, vil blive vist der.

3. Tilslut din controller med et USB-kabel i stedet for trådløst

Der er tilfælde, hvor din controller kan have forbindelsesproblemer med konsollen. Prøv at slutte et USB-kabel til din controller, og se, om det hjælper.

4. Genstart din Xbox-konsol/Opdater din Xbox One-controller

Der er tilfælde, hvor en simpel genstart kan løse mange problemer. Så hvis du har problemer med at oprette forbindelse, og lyset på Xbox Controller blinker, så prøv måske at genstarte konsollen. Hold tænd/sluk-knappen på Xbox One-konsollen nede i 10 sekunder for at slukke for konsollen. Tænd den igen og se, om problemet stadig fortsætter.

Du kan også prøve at opdatere firmwaren på din controller. Alle Xbox One-controllere kan opdateres ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med din konsol, og trådløse opdateringer er kun tilgængelige for controllere, der er fremstillet efter juni 2015.

5. Kontakt Xbox Support

Hvis du selv efter at have udført ovenstående trin ikke er i stand til at reparere controlleren, så er den måske beskadiget. Den gode nyhed er, at du kan få den udskiftet på Xbox-servicecenteret, hvis din controller stadig er under garanti.

Det er alle måder, hvorpå du kan prøve at løse fejlen derhjemme. Hvis intet hjælper, skal du ikke spilde mere tid og gå videre til det nærmeste Xbox-servicecenter og lade eksperterne klare det.