Alle Shikhar Dhawan fans derude, her bringer vi jer en chokerende nyhed om, at den indiske cricketspiller og hans kone Ayesha Mukherjee har besluttet at skilles efter over 8 års samvær.

Ja, det er ret chokerende, da parret, der så ud til at være så forelsket i hinanden, har annonceret skilsmisse efter otte års ægteskab.Hans kone Ayesha Mukherjee tog fat i hendes Instagram-håndtag og annoncerede skilsmissen.

Nå, hvem kunne nogensinde have forestillet sig, at det par, der er skabt til hinanden, ville ende deres forhold på denne måde!Ayesha Mukherjee annoncerer skilsmisse med Shikhar Dhawan over Instagram

Shikhar Dhawan og Ayesha, der mødte hinanden gennem de sociale medier (Facebook), sluttede sig til i år 2012. Duoen bød velkommen til en søn - Zoravar i 2014.

Ayesha delte nyheden om sin adskillelse med Shikhar Dhawan på sociale medier den 6. september ved at poste et langt notat. Hun lagde et billede op af hende og startede indlægget med at skrive, JEG TRODE SKILSMSESAMLING VAR ET BESKYTTET ORD, INDTIL JEG BLEV EN 2 GANGES SKILMSATTE.

Sjovt hvordan ord kan have så stærke betydninger og associationer. Jeg oplevede dette på egen hånd som fraskilt. Første gang jeg gennemgik en skilsmisse var jeg sååååååå fu@kn bange. Jeg følte, at jeg havde fejlet, og jeg gjorde noget så forkert på det tidspunkt, fortsatte hun.

Tjek nedenstående Instagram-opslag delt af Ayesha:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Aesha Mukerji (apwithaesha)

Hendes indlæg fortsatte, jeg følte, at jeg havde svigtet alle og endda følte mig egoistisk. Jeg følte, at jeg svigtede mine forældre, jeg følte, at jeg svigtede mine børn, og endda til en vis grad følte jeg, at jeg svigte Gud. Skilsmisse var sådan et beskidt ord.

Dette er den anden skilsmisse for den 46-årige Ayesha, der tidligere var gift med en australsk forretningsmand. Hun deler endda to børn med ham - Aliyah, der blev født i 2000 og Rhea født i 2005.

Hun nævnte endda at skulle igennem en skilsmisse for anden gang nu, og hvor skræmmende det er. Hun sagde, at det var 'virkelig skræmmende'.

Hun skrev yderligere: Så forestil dig nu, jeg skal igennem det en anden gang. Woooahhhhhh. Det er skræmmende. Da jeg allerede var blevet skilt én gang før, føltes det som om, jeg havde mere på spil anden gang. Jeg havde mere at bevise.

Så da mit andet ægteskab gik i stykker, var det virkelig skræmmende. Alle de følelser, jeg følte, da jeg gik igennem det første gang, strømmede ind. Frygt, svigt og skuffelse x 100. Hvad betyder det for mig? Hvordan definerer dette mig og mit forhold til ægteskabet?.

Ayesha delte endnu et opslag på sociale medier i tirsdags. Hun startede det med at skrive, HAR DINE VENNER FORLADT DIG, NU DU ER skilt???

Her er hele indlægget:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Aesha Mukerji (apwithaesha)

Når vi taler om Dhawans cricketliv, vil han blive set spille de resterende kampe i IPL 2021, som fortsættes fra den 19. september.