Står du over for nedbrud af Snapchat på din iPhone? Nå, her er alt hvad du behøver at vide om problemet.

Snapchats seneste version var plaget af en fejl, der fik den til at gå ned ved lanceringen, men det er ikke længere tilfældet! En opdatering er blevet udgivet på App Store for at løse problemet, som ser ud til at være begrænset til iOS-versionen af ​​appen (android-brugere ser ikke ud til at være blevet påvirket).

Ironisk nok ser fejlen ud til at være indlejret i en vedligeholdelsesopdatering, der blev implementeret den 28. juni for at løse en række fejl, som brugere af meddelelsesplatformen oplevede. Ifølge forskellige rapporter er Snapchat holdt op med at fungere korrekt på iPhones. Brugere hævder, at den seneste version af appen simpelthen går ned i stedet for at åbne som forventet, og at der ikke er nogen måde at løse problemet på. Fordi iPhone downloader nye opdateringer automatisk, indser brugerne muligvis ikke, at de har installeret den seneste version og opdager i stedet, at appen ikke åbner.Problemet blev oprindeligt bragt frem, efter at en række Snapchat-brugere tog til Twitter for at udtrykke deres utilfredshed med fejlen, som fik appen til at vise, at noget gik galt - prøv venligst igen senere advarselsmeddelelse, mens du forsøgte at starte appen, før den gik ned. Efter at Mitchell Clark fra The Verge tweetede om problemet, svarede Jacob Andreou, Snapchats senior vicepræsident for produkt, med en emoji med svedig ansigt for at lade alle vide, at fejlen var blevet rettet.

Virksomheden oplyste, at den var opmærksom på problemerne og arbejdede på at finde en løsning. På et tweet sagde virksomheden: Vi er opmærksomme på et problem med den aktuelle version af Snapchat, der er tilgængelig i App Store. Hold da op, vi kigger på det og kommer med en løsning!Selvom det er uklart, hvornår rettelsen vil være tilgængelig i App Store, da den først skal bestå App Store-gennemgangsproceduren, er det sandsynligt, at den store app vil blive fremskyndet gennem gennemgangsprocessen. Hvis dette er tilfældet, er den reviderede version muligvis tilgængelig snart.

Opdater Snapchat-appen for at løse problemet

Problemet er ifølge Snapchat løst. Brugere, der stadig oplever problemer, rådes til manuelt at opgradere deres software til version 11.34.1.35.

Hvis du trækker ned på dit profilbillede i øverste højre hjørne af App Store, bør du opdatere de tilgængelige opdateringer og give dig mulighed for at downloade rettelsen, hvis din telefon ikke allerede har gjort det.