En ny tidsalder er ved at begynde.'The Gilded Age' fra skaberne af Downtown Abbey vil være et storslået show for binge-watchers. Historiske dramaer er bestemt værd at se, og noget som 'The Gilded Age' er bestemt et must-see.

Marian Brook, en pige på landet, tager til New York efter sin fars død i dette kommende show. Tingene bliver mere udfordrende, når hun bliver tvunget til at blande sig i en jernbanemagnats husstand. Forestillingen foregår bogstaveligt talt i 1880'erne.

Du vil helt sikkert få en historisk stemning, og selvfølgelig også en masse mode. Sammen med den spektakulære historie har vi også en udgivelsesdato. Og ikke kun det, men endda en lille overraskelse til læserne.Udgivelsesdatoen for Gilded Age er her

Du ved nu, hvad showet handler om. Og det bliver det næste buzz-show, som binge-watchers vil nyde. Lad os komme i gang med udgivelsesdatoen for dette kommende historiske drama.

Showet vil bestå af ni afsnit og får premiere d 24. januar 2022 , udelukkende på HBO . Vil Marian følge samfundets foreskrevne standarder eller bygge sig vej i denne spændende nye verden på randen af ​​den moderne æra?

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af The Gilded Age (@gildedagehbo)

The Gilded Age eksklusive episodeliste er her

Sammen med udgivelsesdatoen ved vi nu, hvad titlerne på de kommende afsnit bliver. Noget vi troede, vores læsere ville være interesserede i.

Hver episodes udgivelsesdato er også nævnt, så du kan bogmærke denne artikel eller tage et skærmbillede, hvis du vil vide, hvornår episoderne vil være tilgængelige.

    Aldrig det nye – 24. januar 2022 Penge er ikke alt – 31. januar 2022 Face the Music – 7. februar 2022 En lang stige – 14. februar 2022 Velgørenhed har to funktioner – 21. februar 2022 Hovederne har rullet for mindre – 28. februar 2022 Uimodståelig forandring – 7. marts 2022 Gemt op i Newport – 14. marts 2022 Lad turneringen begynde – 21. marts 2022

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af The Gilded Age (@gildedagehbo)

'Hver klasse har regler.'

Tid til en lille overraskelse

Ja, det har vi lovet læserne. Hvad er der tilbage nu, hvor du kender udgivelsesdatoen, plottet og episodens titel? En lille gnist? Kun billeder? Nej, det er en anhænger .

Ja, HBO udgav den officielle trailer til The Gilded Age på 13. december 2021 . Og traileren viser dig meget, i det mindste nok til at vække din interesse for at se showet. Se den officielle trailer nedenfor.

I traileren forsikrer Agnes van Rhijn sin niece om, at hun er fra 'gamle New York', mens Ada informerer sin søster, ' Penge er ikke alt , Agnes.’ Og du kender resten.

Vent, overraskelsen er ikke forbi endnu. Udover traileren har vi en officiel teaser til det kommende show. Tag et kig på det nedenfor.

The Gilded Age Exclusive Cast Guide

Sidst, men ikke mindst, før vi afslutter, lad os se på det enestående A 1-cast i dette utrolige show.

    Christine Baranski spiller Agnes van Rhijn- En lidenskabelig og stædig hollandsk-amerikansk socialite, der holder sig til de gamle principper i New Yorks samfund. Cynthia Nixon spiller Ada Brook– Agnes’ søster, der stoler på sin generøsitet. Bertha Russell, spillet af Carrie Coon– En motiveret til at bruge sin rigdom og status til at infiltrere ind i et høfligt samfund, der afviser innovation ved enhver lejlighed. Morgan Spector spiller George Russell- En traditionel røverbaron, der repræsenterer 'nye penge.' Denée Benton spiller Peggy Scott– En ung håbefuld forfatter, der vender hjem efter at have afsluttet sine studier. Taissa Farmiga som Gladys Russell– En naiv og uskyldig, men alligevel parat til at blive tiltalt som en voksen. Louisa Jacobson som Marian Brook– Som er nødlidende og sendt for at bo hos sine fraseparerede tanter.

Ud over disse karakterer vil vi se mere almindelige karakterer.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af The Gilded Age (@gildedagehbo)

Er du klar til at se begyndelsen på en ny æra i New York? Dette fantastiske show udkommer snart. Og hvilket skilt har du brug for nu, hvis du har ledt efter noget at se i lang tid? Dette er dit tegn. Hold også øje med os.