Den amerikanske stjerne Jennifer Aniston har for nylig åbnet op om sine fremtidige ægteskabsplaner. I sin nylige samtale med People Magazine præciserede den 52-årige skuespillerinde, at hun ikke har planer om at gifte sig igen. Hun sagde dog, at hun ser frem til at nyde livet ved at finde en fantastisk partner. Friends-stjernen åbnede endda op om sine tidligere ægteskaber med skuespillerne Brad Pitt og Justin Theroux.

Da hun blev spurgt, om skuespillerinden er interesseret i at gifte sig igen eller ej, sagde The Friends-stjernen: Åh Gud, jeg ved det ikke, det er ikke på min radar. Jeg er interesseret i at finde en fantastisk partner og bare leve et behageligt liv og have det sjovt med hinanden. Det er alt, hvad vi altid må håbe på. Det behøver ikke at være ætset i sten i juridiske dokumenter.Jennifer Aniston ser frem til en fantastisk partner

Da hun talte om sit syn på online dating, sagde skuespillerinden: Nej, absolut nej. Jeg vil bare holde mig til de normale måder at date på. At få nogen til at bede dig ud. Sådan ville jeg foretrække det.

Aniston har været gift to gange. Hendes første ægteskab var med den Oscar-vindende skuespiller Brad Pitt, som hun var gift med i fem år (2000-2005). Senere blev hun gift med skuespilleren Justin Theroux i 2015 og blev separeret i 2017.Den Emmy-vindende stjerne kastede endda et rampelys på de spørgsmål, hun har stået over for gennem årene i sit personlige liv. Skuespillerinden sagde: Selvbevidsthed er nøglen. Jeg har virkelig fået meget ud af terapi. Bare det at være en offentlig person, er der en masse fantastiske ting, der følger med det. Men der er også en masse hårde ting, fordi vi kun er mennesker, og vi har en tendens til at gå rundt med bull-eyes på hovedet.

Nogle gange kan du ikke hjælpe familiemedlemmer eller folk, der sender ting over at sige: 'Hvad er det her? skal du have en baby? Skal du giftes?’ Det er ligesom: ’Åh, gud, hvornår og hvor mange år vil det tage for dig at ignorere den dumhed? tilføjede Jennifer.

Det er også rygtet, at Jennifer går på date med John Mayer og Vince Vaughn. Skuespillerinden afslørede dog, at hun bor et fredeligt sted for nu. Hun tilføjede, at hun fokuserer på sit arbejde, som hun elsker. Jennifer betragter sig selv som et meget heldigt og velsignet menneske.

Hun sagde, jeg er et virkelig fredeligt sted. Jeg har et job, som jeg elsker, jeg har mennesker i mit liv, der er alt for mig, og jeg har smukke hunde. Jeg er bare et meget heldigt og velsignet menneske.

Glem ikke at tjekke dette rum for flere opdateringer om dine yndlingsemner.