Skuespiller Shibani Dandekar udtrykte sin kærlighed til sin kæreste, Farhan Akhtar, på en helt særlig måde i anledning af hendes 42 års fødselsdag.

Shibani Dandekar fik filmskaberen Farhan Akhtars navn, ' Farhan ’ tatoveret på hendes hals. Shibani gav et glimt af tatoveringen ved at vise den på sin Instagram Stories i fredags.Tv-værten postede billedet af hendes yndige tatovering ved at skrive det som: Inked by the best. Hun delte også et andet billede, hvor hun fik en tatovering sværtet på sin hånd.

Tjek Farhan Akhtars navnetatovering på hans kæreste Shibani Dandekars hals!Hendes kæreste Farhan Akhtar tog også sit Instagram-håndtag for at ønske Shibani. Han delte et billede af sig selv med Shibani ved at skrive det som, Med hele mit hjerte... tillykke med fødselsdagen Shu. Elsker dig. @shibanidandekar

Det ser ud til, at der er kærlighed i luften for Farhan og Shibani!

Se det fødselsdagsønske, som Farhan har indsendt til sin kæreste Shibani:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Farhan Akhtar (@faroutakhtar)

Farhan og Shibani har været i et forhold i tre år nu. Farhan var tidligere gift med frisør Adhuna. 'Bhaag Milkha Bhaag'-stjernen deler to døtre med Adhuna, nemlig Shakya og Akira.

Tidligere på året i februar fejrede dvergpapegøjerne Farhan og Shibani deres tre års samvær ved at tage fat på deres sociale medier.

Skuespilleren cum filmskaber delte på sin Instagram håndtere et billede af begge, hvor han ses kysse sin dame elsker Shibani ved at skrive det som, 1095 @shibanidandekar happy 3.

Her er indlægget delt af Farhan Akhtar:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Farhan Akhtar (@faroutakhtar)

For et par dage siden fortalte Shibani, mens hun talte med Bollywood Bubble, om sine planer om at blive gift med Farhan. Hun sagde: Alle stiller mig det spørgsmål. Ærligt talt er emnet ikke kommet op, men jeg har fortalt folk, at jeg vil finde ud af det og fortælle dig det. Lige nu er der intet ved det endnu.

Hun tilføjede yderligere: Vi laver allerede så meget sammen, i form af, vi træner sammen, vi ser indhold sammen, vi legede med vores hunde sammen, og så gik han ud og arbejdede, og jeg tog afsted og arbejdede. Så vi havde en god balance på den måde. Og vi har mange interesser, der ligner hinanden. Vi kan begge godt lide vores tid adskilt. Vi havde et fantastisk set-up i gang, faktisk.

Nedenfor er indlægget delt af Shibani på hendes Instagram-håndtag, der fejrer tre års kærlighed med Farhan:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Shibani Dandekar (@shibanidandekar)

På arbejdsfronten annoncerede Farhan Akhtar for nylig sit næste instruktørprojekt ' Jee Le Zaraa ’ som ville være baseret på en roadtrip. Filmen har Priyanka Chopra Jonas, Alia Bhatt og Katrina Kaif i hovedrollerne. Jee Le Zaraa er skrevet af Farhan Akhtar, Zoya Akhtar og Reema Kagti. Jee Le Zaraa markerer Farhan Akhtars tilbagevenden som direktør efter over ti år.

Shibani på den anden side var med i serier som Fire flere skud tak! og gidsler . Hun er sidst set i Kærlighed i Corona tider .