Den forudsigelige udgivelsesdato for iPhone 13 har været et gættespil lige siden lanceringen af ​​iPhone 12 tilbage i 2020. Og selv efter næsten et år siden lanceringen af ​​iPhone 12 fortsætter gættespillet stadig, da ingen kender den faktiske udgivelse. datoen for iPhone 13, som nu. Der er dog en masse rygter og kvalificerede gæt, som alle peger mod en bestemt udgivelsesdato.

Hvad kan du forvente i Apple iPhone-begivenheden?

Ifølge rapporter, der kommer fra en pålidelig kilde, CNET; Apple vil udgive fire varianter af den kommende iPhone 13, nemlig iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini og iPhone 13 Pro Max. Specifikt er denne nyhed blevet spredt på markedet af analytiker Ming-Chi Kuo. Han er en berømt Apple-lækker, som tidligere har lækket forskellige oplysninger om udgivelsen af ​​forskellige Apple-produkter, overraskende nok viste alle oplysningerne at være sande.I den sidste Apple-begivenhed, der fandt sted i april 2021, fremviser Apple deres nye iPads, forskellige varianter af iMacs og vigtigst af alt den lilla-farvede iPhone 12. Apple introducerede også sine AirTags-trackere til verden. Vi var altid i stand til at se et glimt af den kommende iPhone 13 på Worldwide Developer Conference eller WWDC, der fandt sted i juni.Forudsigelse af udgivelsesdato for iPhone 13

Ifølge alle rapporter og rygter, der kommer fra pålidelige kilder, kan iPhone 13 frigives i september 2021 og vil være tilgængelig i butikkerne fra den 3. til den 4. fredag ​​i september, dvs. den 17. september eller den 24. september.

Før 2020 har Apple en historie med at annoncere sin nye iPhone-serie i den første eller anden uge af september. Hvis de fortsætter med mønsteret i 2021, kan vi forvente udgivelsen af ​​iPhone 13 til 7. september eller 14. september.

Men ifølge en nylig rapport fra en pålidelig analytiker kan vi acceptere lanceringen af ​​iPhone 13 i den tredje uge af september i år. Der er dog ingen garanti for udgivelsesdatoen for iPhone 13, alt takket være den igangværende coronavirus-pandemi, hvor den tredje bølge højst sandsynligt kommer i august-september.

Lanceringen af ​​iPhone 12 blev også forsinket på grund af Covid-19. iPhone 12 og iPhone 12 Pro blev frigivet i oktober 2020, hvis første udgivelsesdato var september 2020. Hvorimod iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max blev frigivet i november 2020.

Hvornår skal man undtage Apple iPhone 13-begivenheder?

Indtil nu har der ikke været ord om iPhone 13 ved nogen af ​​begivenhederne arrangeret af Apple. Spørgsmålet, hvornår Apple vil frigive det næste parti af flagskibstelefoner, er stadig et mysterium. Indtil tidspunktet for offentliggørelsen af ​​denne artikel, har Apple stadig ikke givet noget hint om iPhone 13-begivenhedsdatoen. Men fans kan komme med et vildt gæt om begivenhedens dato, mens de ser på Apples historie, dvs. varigheden mellem to tidligere iPhone-serier.

Så endelig konkluderer vi, at den eneste måde at finde den nøjagtige udgivelsesdato for iPhone 13 er at vente til dens lancering.