Scarlett Johansson er den seneste Hollywood-skuespillerinde, der slutter sig til vognen af ​​berømtheder, der lancerer sit eget hudplejemærke. Den 36-årige skuespillerinde vil samarbejde med Najafi Companies i hendes seneste satsning. Efter en rapport forventes Najafi Companies at investere mellem $5 og $10 millioner i det endnu ikke-navngivne skønhedsmærke.

Marvel-skuespillerinden meddelte, at hun planlægger at lancere sit eget skønhedsmærke mandag den 28. juni. Den foreløbige lancering af hendes skønhedsserie af produkter er i begyndelsen af ​​2022.

Scarlett Johansson planlægger at lancere sit eget skønhedsmærkeDet vides dog ikke, om produkterne kun vil være hudplejeprodukter eller også vil omfatte makeupprodukter. Selv andre detaljer vedrørende produkterne mangler endnu at blive pakket ud.

Skuespillerinden sagde i en pressemeddelelse: For flere år siden tog jeg et skridt tilbage fra mine skønhedsaftaler med det mål at skabe noget, der er sandt for mig. Hun tilføjede: Resultatet er en ren, tilgængelig tilgang til skønhed.Divaen var tidligere brandambassadør for L'Oreal Paris. Hun var også en berømthedsmodel for Dolce & Gabbanas duftlinje, The One. Men denne gang vil hun ikke kun være ansigtet for sit nye hudplejemærke, men også dets grundlægger og formand.

Jahm Najafi, grundlægger og administrerende direktør for The Najafi Companies sagde i en pressemeddelelse: Det er så sjældent at finde de rigtige partnere med de rigtige produkter på det rigtige tidspunkt. Han sagde yderligere: Med Scarlett og Kate blev det straks klart for os, at dette er en særlig mulighed. Scarlett har været på en mission, og hendes niveau af engagement, engagement og passion er både inspirerende og en vigtig differentiator på markedet.

For nylig gik Najafi Companies sammen med NFL-stjernen Colin Kaepernick. Najafi har også investeret i skønhedsmærkerne Moon og Florence by Mills sammen med bodybuilding-mærket BodyFit.

Kate Foster, som er Johanssons partner i hendes nye satsning, har tidligere arbejdet med Victoria's Secret Beauty og Juicy Couture.

De andre berømtheder, der allerede ejer deres make-up/skønhedsmærker, er Lady Gaga, Rihanna, Millie Bobbie Brown, Drew Barrymore og Jessica Alba. Lady Gaga introducerede sit skønhedsmærke, 'Haus Laboratories' for et par år tilbage. Drew Barrymore lancerede sit skønhedsmærke 'Flower', mens Millie Bobby Browns skønhedsmærke lancerede hendes skønhedsserie af produkter 'Florence by Mills'.

Dette er, hvad vi har i vente til dig om Scarlett Johansson og hendes planer om at komme med sin egen skønhedsserie af produkter. Følg med for flere opdateringer!