Ranveer Singh-fans, hold vejret et stykke tid, mens vi afslører for dig, at din yndlingsskuespiller er klar til at få sin debut på lille skærm denne gang. Ranveer Singh vil snart blive set på Colours TV i et visuelt-baseret quizshow 'The Big Picture.

Teaseren til The Stort billedshow er blevet lanceret lørdag den 3. juli af Colors TV. Ranveer Singh delte også teaseren af ​​sit kommende debut-tv-program på sin Instagram-konto. Vi kan se skuespilleren give en lille introduktion til showet i promoen, hvor han også fortæller om sine populære karakterer på skærmen.

Ranveer Singhs 'The Big Picture' Show - Teaser OutFørst delte skaberne af showet en plakat af Ranbeeg Singh på sociale medier ved at skrive Ab dil dhadkega, seetiyan bhi bajegi kyunki aa rahe hain Ranveer, TV par apna rang jamane. Se Ranveers debut på tv i dag kl. 18.45 kun på #Colors #TheBigPicture #RanveerOnColors @ranveersingh (sic)Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af ColorsTV (@colorstv)

I teaseren af ​​showet beskriver Bajirao Mastani-stjernen formatet på quizshowet. Han starter med at fortælle om sine forskellige karakterer på skærmen fra hans populære film, lige fra Bittoo Sharma fra Band Baaja Baaraat til Khilji fra Padmavat, og endda om publikum, der til tider ser ham som en 'elsker' dreng og 'sakth' en anden gang . Vi kan også se stillbillederne af alle disse forskellige roller i baggrunden, mens han taler.

'Gully Boy'-skuespilleren taler senere om det kommende show The Big Picture. Han sagde, at deltagerne vil stå over for spørgsmål i den visuelle form (i form af billeder), og at besvare dem kan hjælpe dem med at vinde i crores.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af ColorsTV (@colorstv)

Ranveer Singhs 'The Big Picture' - Koncept & Dato

Når vi taler om The Big Picture, vil det være baseret på begrebet viden og visuel hukommelse. Der vil være tolv sæt spørgsmål, som skal besvares af deltagerne, og de vil få tre livliner som deres hjælp. For at gøre det enkelt, svar mere for at vinde mere. Det interessante ved dette quizshow er, at du kan deltage, spille og endda vinde præmier ved at besvare spørgsmålene ved bare at sidde hjemme hos dig.

Showet, der bliver sendt på Farver kanal vil også være tilgængelig på Voot og Jio TV . Det forventes at komme på tv-skærmene i august, selvom ingen officielle detaljer er blevet afsløret indtil videre.

Efter udgivelsen af ​​showets teaser sammen med billeder har der været en masse buzz og begejstring blandt fansene på de sociale medier. Fans har ventet spændt på at se deres yndlingsskuespiller på skærmen, som de ikke så siden Ranveer Singhs sidste udgivelse Gully Boy i 2019.

Ranveer Singh, der vil være vært for showet, sagde om sit lille skærmprojekt: I min rejse som kunstner har trangen til at eksperimentere og udforske været konstant. Indisk film har unægtelig givet mig alt - det har været en platform for mig til at udmærke mig og vise mine evner som skuespiller, og jeg har været heldig at få enorm kærlighed fra befolkningen i Indien. Nu ser jeg efter at komme i kontakt med dem på en ekstremt unik og engagerende måde gennem min tv-debut med Colours' The Big Picture. Forslaget om at introducere Indien til et 'nu'-generations quizshow forseglede aftalen for mig. Jeg er glad for at samarbejde med COLORS for at bringe denne spændende nye ejendom til live.

Colors Channel er gået sammen med Bollywood-stjernen Ranveer Singh for at komme med dette unikke quizshow The Big Picture. Colors TV, som er Indiens førende Hindi Entertainment-kanal, har fået rettighederne til et af de mest unikke quizshows, BYJU'S præsenterer 'The Big Picture'. Kanalen forbundet med Banijay Asia og ITV Studios Global Entertainment B.V. kommer med dette quizshow, som siges at være et af de største quizshows. Dette visuelt baserede quizshow, som siges at være noget andet, forventes at gense konceptet med spilshows i Indien.

Nina Elavia Jaipuria, leder, Hindi Mass Entertainment og Kids TV Network, Viacom18, sagde, når hun talte om showet, sagde: Hos Colors har det været vores konstante bestræbelse på at træde ud over det konventionelle for at levere premium-variationsindhold. Med henblik på at bringe ny og forbedret underholdningsoplevelse til vores seere, har vi gennem årene været banebrydende for forskellige genrer, der inkluderer danse-reality-shows, talentbaserede shows, stunt-baserede shows og voyeuristisk indhold. Når vi bryder nye grænser for underholdning, er vi ekstremt glade for at annoncere et af de største og differentierede quizshows - The Big Picture. Vi ser frem til at præsentere dette ekstremt unikke forslag for vores seere, som vil blive styret af superstjernen Ranveer Singh. Han er et enestående ungdomsikon, som har skåret en niche gennem ren og skær hårdt arbejde og sit håndværks fortræffelighed. Hans ungdommelighed gør ham til en øjeblikkelig egnethed til showet, og vi er sikre på, at hans overflod og charme vil fange befolkningen i Indien.

Manisha Sharma, Chief Content Officer, Hindi Mass Entertainment, Viacom18, sagde: Med 'The Big Picture' træder vi ind i et spændende nyt territorium og introducerer et nyt nyt internationalt format på indisk tv. Det, der skiller sig ud, er showets enkle, men fokuserede format baseret på billeder, interessante livslinjer og forbedret interaktivitetsgrænseflade for seerne. Visuals er et stærkt medie, som den nye tidsalder Indien bedst forbinder med. Dette koncept vil ikke kun give seerne en platform til at teste deres visuelle viden, men også give dem en chance for at vinde stort. Vi er glade for at arbejde med Banijay Asia og ekstremt glade for at byde ungdomsikonet Ranveer Singh velkommen til Colors-familien.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af ColorsTV (@colorstv)

Når vi taler om showet, sagde grundlæggeren og administrerende direktør for Banijay Asia, Deepak Dhar, yderligere, at Banijay er kendt for at bringe exceptionelt indhold, originale eller internationale tilpasninger/opkøb til sit publikum i landet. Vi er glade for at indlede vores partnerskab med Colours med det internationalt anerkendte 'The Big Picture' og er overbeviste om, at dets unikke format vil få lige så meget opmærksomhed i Indien, som det gjorde internationalt. At arbejde med et kraftcenter som Ranveer Singh er en spændende bedrift i sig selv, og vi ser frem til at skabe noget kvalitetsindhold, der vækker begejstring og engagement på samme tid.

Til sidst kommenterede Ayesha Surty, SVP-licenser hos Global Entertainment, ITV Studios: Vi er begejstrede for at have dette spændende format i Indien efter andre ITV Studios-formater som 'The Voice' og 'I'm A Celebrity..Get Me Out Of Her'. 'The Big Picture' henter seere hjemmefra som aktive deltagere og ser tilbagevenden til 'feel good-tv', hvilket forbedrer familiesynet. Vi kunne ikke have bedt om en bedre platform end Colors TV eller en mere fængslende vært end Ranveer Singh for at bringe dette meget energiske og medrivende show til live.

Når han kommer til Ranveer Singhs liv på storskærm, har skuespilleren allerede film '83' og 'Sooryavanshi', som alle er klar til at komme i biografen. De andre film i pipelinen for skuespilleren er Jayeshbhai Jordaar, Cirkus og Anniyan-genindspilningen. Skuespilleren er også planlagt til at komme med et stort budget eventyrshow, som han har slået sig sammen med Bear Grylls til. Netflix vil streame dette eventyrshow.

Følg med for flere opdateringer om Ranveer Singhs show 'The Big Picture'.