Apex Legends Mobile betaversion er nu tilgængelig til test i Indien og Filippinerne. Og ifølge rapporter planlægger virksomheden at udvide beta-testningen i lande som Indonesien, Peru, Colombia, Egypten og Libanon. Andre lande vil modtage beta-testopdateringen senere på året. Forhåndstilmeld dig nu, hvis du vil være en del af Apex Legend beta-testprogrammet.

Apex legends Mobile beta er begyndt at blive rullet ud i Indien og Filippinerne, og Respawn og Electronic Arts Games planlægger at udrulle betatestinvitationen i flere lande i den kommende fremtid. Ifølge et tweet fra Respawn den 23. juni planlægger de at udrulle beta-testopdateringen i flere lande i den kommende fremtid.Desværre vil lande som USA og Storbritannien ikke være blandt de lande, der vil modtage beta-testinvitationen, i hvert fald ikke før i år. Så hvis du er USA-resistent, kan du ikke nyde tidlig adgang til spillet på din enhed. Apex legends mobile er klar til at blive frigivet i år, men der er ikke nogen egentlig dato kendt indtil nu.

5 flere lande til at modtage Apex Legends Mobile Beta-invitation

Hvis du bor i Indien eller Filippinerne, kan du gå til Play Butik og tilmelde dig beta-testprogrammet for Apex Legend mobil, hvis du ikke allerede har gjort det. iOS-brugere kan også gøre det samme, bare gå til app store og forhåndstilmeld dig til spillet. Og hvis du er heldig nok, får du Apex Legend Mobile beta-testinvitationslinket. Da distributionen af ​​Apex Legend bedre allerede er startet, vil du hurtigt få invitationslinket til betaprogrammet på din Play Store eller App Store. Så dette burde være det første skridt, hvis du vil nyde tidlig adgang til spillet.Bortset fra Indien og Filippinerne vil yderligere fem lande, herunder Indonesien, Peru, Colombia, Egypten og Libanon, modtage invitationslinket til spillet i de kommende uger. Respawn taler dog ikke om nogen bestemt dato eller tidspunkt, hvorfra disse lande vil begynde at få invitationslinket. Det eneste du skal gøre, hvis du er statsborger i de nævnte fem lande, er blot at forhåndstilmelde dig spillet i din Google Play Store eller iOS App Store.

Hvordan får man invitationslink til betatest?

Den eneste måde, du kan få invitationslinket til Apex Legends Mobile betatest på, er ved at forhåndsregistrere dig til spillet i Play Store eller App Store, uanset om du bor i Indien, Indonesien, Filippinerne, Peru, Libanon, Egypten eller Columbia. Og hvis du er så heldig, får du invitationen i din Google Play Store eller App Store.

Klik her for at forhåndstilmelde dig til Apex Legend Mobile

Apex Legends Mobile: Udgivelsesdato

Spørgsmålet, der har været i tankerne hos enhver Apex Legend-elsker, er: Hvad bliver udgivelsesdatoen for Apex Legends Mobile?. Desværre er der ikke nogen specifik dato kendt indtil nu. Ifølge nogle rapporter kan spillet dog blive frigivet ved udgangen af ​​dette år. Så indtil da skal vi bare have tålmodighed og fortsætte med at spille Apex Legends.