Du og jeg, lad os skrige sammen, fordi Dexter sæson 9 skal annonceres.Lige så spændt som du er, kommer Dexter tilbage med et brag. Dexter, kriminalitet rullet med drama kommer til at vælge lige der, hvor den slap os. Lige siden vi så Michael gå i eksil som skovhugger, er forventningerne om gode ting, der kommer hans vej, alt, hvad fansene har brug for.

Genoplivningen af Dexter var en overraskelse for mange, så snart en meddelelse gav genlyd i 2020. Fans er bogstaveligt talt på tæerne og venter på mere af Dexter. Vi forstår fuldt ud trangen, fordi vi også elsker Dexter, som hvem gør ikke?

Din yndlingsmorder sammen med sin søster er klar til at være på din skærm i længst tid, de kan.

Jenifer Carpenter aka Deb Morgan er en forventning i genoplivningen. Hvis du er fan, ved du, hvordan Debi så hendes død i den sidste finale.Så spørgsmålet er, hvor levende er hun for at gøre comeback?

Lad os komme ned til bunden af ​​det og finde ud af alt, hvad vi kan om Dexter sæson 9.

Dexter sæson 9

Dexter sæson 9 – Har vi en teaser endnu?

Showtime har spredt så mange Dexter Season 9-teasere til publikum. I åbningsteaseren ses Dexter slentre i en gade fuld af sne, og folk kalder ham ud som Jimmy.

Teaseren giver flere hints til publikum om, hvad de kan forvente af den kommende sæson.

Ud fra sæson 8-finalen er det desuden let at udlede, hvordan Dexter vil vende tilbage. Teaseren ovenfor er den mest informative af partiet, som vil tale med dig om Dexters nye navn såvel som om hans karakter.

Dexter sæson 9 – Plot!

Slutningen af ​​sæson 8, finalen er en uforglemmelig en, og måden Dexter hævner sin søsters død.

Yderligere bar han sin søster til båden kun for at begrave hende ved havet, da orkanen fulgte efter. I modsætning til hvad man tror, ​​klarer Dexter det og er stadig i live, og vi så ham leve som skovhugger langt væk i Florida.

Harrison Morgan og Hannah McKay er sammen med hinanden, og sidstnævnte er også Dexters kærlighedsinteresse. Ikke at forglemme, også en seriemorder.

Lige nu er der ikke mange spekulationer om, hvad der er lige om hjørnet for Dexter sæson 9, og heller ikke meget er ude i det fri endnu.

Vi kan dog se en lille smule gennem teaseren, som kraftigt antyder, at Dexter arbejder i et salgsfirma. Desuden kan du også finde ud af, at han kæmper mod Kurt Caldwell.

Bortset fra Michael C. Hall er der i øjeblikket ikke bekræftet nogen anden rollebesætning for den kommende sæson.

Dexter sæson 9

Medvirkende og crew til sæson 9

Gennem trailerne er Michael C. Halls tilbagevenden som Dexter Morgan på plads. Nå, mindre at nævne, vi kan også forvente en masse andre medvirkende fra de foregående sæsoner. Der er dog stadig usikkerhed, og bekræftelsen afventer.

Jennifer Carpenter som Deb Morgan viser måske sin tilstedeværelse gennem flashbacks, men det er også diskret.

Der er mange revner på døren, og kun den kommende sæson kan kaste lidt lys over, hvad der er den casting, vi kan forvente til Dexter sæson 9.

Rygter om udgivelsesdato for Dexter sæson 9?

Optagelserne af Dexter begyndte i begyndelsen af ​​2021. På nuværende tidspunkt er der ingen officiel udgivelsesdato, som publikum kan forvente.

De 10-episoders Dexter sæson 9 startede optagelserne i februar, og optagelserne begynder i juli. Hvis datoerne forbliver tro mod sig selv, er efteråret 2021, når Dexter sæson 9 når ud til fansene.

Dexter sæson 9

Dexter sæson 10 allerede?

Nå, vent op!

Intet, jeg gentager, intet har været ude indtil nu om Dexter sæson 10 endnu. I øjeblikket er en genoplivning for kun sæson 9 på kæden.

Clyde i et interview med TV I nsider sagde – bevæger sig fremad til en slutning, der vil være overraskende, men uundgåelig.

Nå, der har du det, en klar afslutning på Dexters historie.