Emma Roberts er en smuk og talentfuld skuespillerinde, der har sat sit præg på Hollywood med en række roller, der har hjulpet hende med at blive et af de mest genkendelige ansigter i Hollywood. Hun har arbejdet i en masse forskellige film, herunder romantiske komedier, der har gjort hende berømt.Prime Video, der understreger de rom-coms, der fører med Roberts, er dykket ind i himlen og tager hendes søde udseende og fænomenale skuespilevner frem i luften. Filmen er her med det første kig. Tjek denne artikel for at vide alt.

Space Cadet med Emma Roberts i hovedrollen er her med sit første kig!Streamingplatformen har surfet på sociale medier med sine utrolige projekter i kø i den kommende sæson. En af dem er den længe ventede kommende rom-com 'Space Cadet'. Filmen er her med et forfriskende første kig, der tager fans ind i en spændende måde at forberede sig på til det store indslag.

Emma Roberts spiller Rex i den kommende coming of the age-historie. Rex ser meget selvsikker ud og ser ud til at have det rigtig sjovt med sin flyverdragt på.

S han har også en matchende hjelm, hvor der står 'Flamingo' henover toppen med røde og blå bogstaver. Roberts' fantastiske, men passende udseende tager tydeligvis dette første-blik-billede af toppen af ​​himlen, hvor filmen sigter mod at nå.

Space Cadet blev kastet som en romantisk komedie og blev annonceret tidligere i år og har netop afsluttet produktionen. Filmen styres af forfatter-instruktør Liz W. Garcia, som selv har skrevet historien til produktionen.

Hvad handler filmen om?

Space Cadet følger eventyrene af en ung pige ved navn Rex, der prøver at klare sig som NASA-kadet. Efter et lykketræf sætter hende i træning med mennesker fra alle perspektiver på livet, er hun nødt til at samle både sin viden og styrke for at nå sit mål.

For at kunne tage over, når det nuværende rumprogram lukkes ned, skal Rex bevise sit værd og vise, at hun er mere end bare en festpige. Ellers vil ingen andre være i stand til at udfylde hendes sko.

Hvornår udkommer Space Cadet?

Lige så meget som det første look-billede lokker publikum med sin skæve rumpige klar til at tage afsted på himlen, så har der endnu ikke været nogen premieredatoer afsløret for filmen.

Mød castet

Prime Video har fået en blandet pose af skuespillere til deres kommende liste, herunder Poppy Liu, Gabrielle Union, Tom Hopper, Sebastián Yatra, David Foley og Desi Lydic.

Den ekstra rollebesætning har Kuhoo Verma, Yasha Jackson, Troy Iwata, Andrew Call og Josephine Huang.

Emma Roberts fungerer også som executive producer for sin kommende film sammen med Greg Silverman, Jon Berg, Gideon Yu, Chris Bosco, Garcia og Michael Tadross.