Koreanske dramaer er nu fremtrædende. ’ Alle os er døde ,' et andet stort koreansk show, blev for nylig annonceret af Netflix. Men hvad ved vi indtil videre om showet? Næsten alt. Plottet i showet er et, som seerne helt sikkert vil nyde.

En gruppe elever er fanget på deres skole midt i en zombieapokalypse. Det kommende show 'All Of Us Are Dead' er inspireret af den populære webtoon Now at Our School. Vi har alt fra udgivelsesdatoen til andre opdateringer lige her.'All Of Us Are Dead' Udgivelsesdato og -tidspunkt

All of Us Are Dead er parat til at skrive et interessant nyt kapitel i den koreanske zombie-genre, der følger i fodsporene på den succesrige Netflix originalserie Kingdom.Udgivelsesdatoen for dette otte afsnit zombie-drama er allerede blevet annonceret. Dramaet All Of Us Are Dead udkommer den 28. januar 2021 . ‘Netflix’ udgav også en officiel teaser for datoannoncering for nylig.

Hvis du undrer dig over tidspunktet for showet, skal du ikke bekymre dig. Vi har dig dækket. Det er nævnt nedenfor.

 • Stillehavstid: 12:00 PST
 • Eastern Time: 3 AM EST
 • Britisk tid: 8 AM GMT
 • Europæisk tid: 9.00 CET
 • Indien Tid: 13.30 IST
 • Filippinsk tid: 16:00 PHT
 • Korea Tid: 17:00 KST
 • Australien Tid: 18.30 ACDT

All Of Us Are Dead Date Announcement

Nu hvor du ved, hvornår showet får premiere, synes du så ikke, det er tid til at se teaseren? Previewet er ret skræmmende, og som du kan se, bliver alle til zombier, og verden står over for den værst tænkelige apokalypse.

Zombier har nu overgået hele skolen. Vil du flygte, dø eller samles for at overleve? Den officielle teaser kan ses nedenfor.

Lidt om rollebesætningen i 'All Of Us Are Dead'

Dette show byder på unge karakterer i alderen fra 18 til 22, så de vil være i stand til at skildre gymnasieelever mere realistisk.

Rollelisten inkluderer også fan-favoritkonkurrent Lee Yoo-mi fra 'Squid Game', selvom hendes rolle i øjeblikket er ukendt. Vi lærer mere om hendes involvering, når showet har premiere.

Foreløbig består hovedrollen af fem mennesker. Ud over dem vil showet indeholde andre medvirkende.

 1. Chung-san (Yoon Chan-young)
 2. On-jo (Park Ji-hoo)
 3. Nam-ra (Choi Yi-hyun)
 4. Lee Soo-hyuk (Park Solomon)
 5. Yoon Gwi-nam (Yoo In-soo)

Det er udfordrende at vente på, at showet får premiere, men det er kun et spørgsmål om dage. Fortæl os, om du er spændt på at se dette show i kommentarfeltet nedenfor.