Santa Clarita Diet er en horror-komedieserie, der havde premiere den 3. februar 2017. Serien har i øjeblikket tre sæsoner, og fans venter på at se, om sæson 4 bliver fornyet. Historien følger Joel og Sheila Hammond, en mand og kone, som er en ejendomsmæglerduo i Santa Clarita, Californien. Nå, deres hverdagslige liv bliver vendt på hovedet, da Sheila begynder at vise tegn på at være en zombie.

Sheilas forvirrede familie forsøger at finde en løsning på hendes sygdom, mens hun håndterer eftervirkningerne, såsom hendes nyfundne ønske om menneskekød og en radikalt ændret karakter, der er mere primitiv og aggressiv. Showets seneste sæson, sæson 3, havde premiere den 29. marts 2019. Og siden da har seerne været skeptiske over for programmets fornyelse og de rygter, der har cirkuleret om det. Så lad os fjerne misforståelserne.Santa Clarita Diet Sæson 4 – Aflyst eller fornyet?

Den første sæson, som bestod af ti afsnit, fik generelt fremragende feedback. Netflix annoncerede den 29. marts 2017, at serien var blevet fornyet for en anden sæson, som havde premiere den 23. marts 2018. Serien blev genoplivet for en tredje sæson den 8. maj 2018 og havde premiere den 29. marts 2019.

Den 26. april 2019 blev showet aflyst . Som et resultat vil vi ikke være i stand til at se den fantastiske serie længere. Netflix har officielt aflyst showet. Aflysningen af ​​showet blev annonceret i en erklæring. Santa Clarita Diet-produceren Tracy Katsky Boomer fortalte CNN, De ringede til os med nyheden i går. Vi er alle så kede af det. Vi har elsket at lave det så meget.Santa Clarita Diets officielle Instagram-konto postede et billede med en billedtekst den 27. april 2019, der forklarer, hvor skuffede de er over showets aflysning. Det blev omtalt som en note. Her er indlægget, og du kan forstå ud fra den note, de skrev til seerne om, hvor kede af det de var.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Santa Clarita Diet (@santaclaritadiet)

Årsag til aflysning af Santa Clarita diæt

Santa Clarita var ikke det eneste Netflix-show, der blev aflyst, og seerne var forståeligt nok kede af det. Så der var en erklæring om aflysning af en række shows. Cindy Holland, Netflix' præsident for originalt indhold, talte på en INTV-konference i Israel i marts om, hvorfor nogle serier afkortes, og som du måske ved, kommer det hele an på, om Netflix modtager nok penge eller ej. Og dette beviser gennem den udtalelse, der blev fremsat af hovedet.

Det er en kombination af ting, konstaterede hun. Når vi investerer, beslutter vi, hvor meget vi skal investere, baseret på det publikum, der dukker op. Hvis publikum ikke dukker op, tænker vi på grunden til at fortsætte med at investere i noget, der ikke gør så godt, som vi havde håbet.

Det er næppe overraskende, at platformens handlinger primært er motiveret af kommercielle overvejelser. På trods af den positive respons og efterspørgsel efter gyserdramaet fra fans, har Netflix besluttet at aflyse det.

Santa Clarita diæt konklusion

Spoiler Alert!

På grund af showets utilfredsstillende konklusion var aflysningen endnu mere oprørende for seerne. Publikum stod tilbage med en cliffhanger. Hvis du har set hele serien, er du sikkert klar over, hvad der skete i det sidste afsnit. Dobrivoje ledsager Joel til opbevaringsskabet, hvor de døde kropsdele opbevares. Dobrivoje bryder ind efter Joel rejste og mistænker Joel for at være en repræsentant for de udøde.

Gary beslutter i Hammond-huset, at han vil være mere involveret i Joel og Sheilas ejendomsvirksomhed. Sheila vil så have Joel til at vælge, om han ønsker at blive udød eller ej for at være sammen med hende for evigt. Jean, Tommy, Ron og Dobrivoje er ubudne besøgende til preview-begivenheden.

Dobrivoje forsøger at overtale Joel til at forlade festen. Ron forklarer, at han forvandlede nogle mennesker til zombier og informerede dem om alt. Joel forfølges af Sheila, Ron, Tommy og Jean. Dobrivoje opdager, at han ikke er udød efter at have forklaret sine hensigter til Joel.

Sheila sporer dem, og Dobrivoje slår hende med en stang, inden han flygter. Tommy, Jean og Ron finder Joel og Sheila for at få hjælp og tager derefter afsted. Sheila forfølger Dobrivoje, men Joel myrder ham til sidst. Mens Abby taler med Eric, ankommer Dobrivojes gamle idioter til Hammonds bolig. Abby opdager, at de er udøde og dræber dem for at redde sig selv og Eric. Abby støder på Eric, efter at hendes forældre er vendt hjem, og de diskuterer muligheden for at date.

Joel begraver fyrene, vender hjem til Sheila og forsikrer hende om, at han vil tilbringe resten af ​​sit liv med hende. Mr. Ball-Legs kommer ind i Joel og slår ham ud. For at redde Joels liv bider Sheila ham. Slutningen kom, da Sheila slog sine tænder ind i Joels hals. Bortset fra det er mysteriet omkring Mr. Balls ben forblevet i hovedet på showets publikum. Det var det, den storslåede serie sluttede uden nogen passende finale i publikums perspektiv.