Nå, vi ved alle, at planter og træer dyrkes i og omkring huse for at have et grønt og sundt miljø. Planter tilføjer ikke kun æstetisk appel til vores huse, men renser også luften omkring os ved at absorbere den skadelige gas kuldioxid. Desuden er der flere Vastu-planter, som, når de dyrkes i hjemmet, anses for at være rigtig gunstige.

Frem for alt kan Vastu-planter, når de placeres i overensstemmelse med Vastu Shastra i vores hjem, gøre stille vidundere ved at bringe positivitet og held og lykke til huset såvel som til medlemmerne, der bor i det hus.

Hvorfor er det vigtigt at have Vastu-planter i hjemmet?Ifølge Vastu-ekspert Ashna Ddhannak (som er en holistisk livscoach samt administrerende direktør for Enlightening Lifestyle), er planter meget vigtige, da de tiltrækker positiv energi til vores omgivelser. Dhanak siger: Planter er ikke kun visuelt tillokkende. De tiltrækker fred, ro og velvære i et miljø.

Vastu planter skal vælges meget omhyggeligt og også placeres i den rigtige retning i huset for at få det maksimale positive resultat ud af dem. Når de placeres i den forkerte retning, kan Vastu-planter også have negative virkninger, da retning spiller en vigtig rolle i Vastu.10 Vastu-planter til hjemmet og deres betydning

Vi er her for at dele 10 Vastu-planter til hjemmet med dig sammen med deres betydning. Vi deler også den bedste retning/sted at dyrke disse planter i hjemmet ifølge Vastu, så du får det maksimale udbytte af det.

Lad os tage et kig!

1. Lucky Bamboo Plant

Som navnet selv antyder, er Lucky bambus plante (Dracaena braunii) bringer held og lykke til dit hjem. Udover held inviterer det også til lykke, berømmelse, fred og velstand til dit hjem. Det er en af ​​de meget foretrukne Vastu-planter til hjemmet.

Du kan placere Lucky Bamboo-planten både i dit hjem og et kontorbord. En plante med seks stilke anses for at være mere gavnlig, da den er for held og velstand. Du kan endda give denne lovende plante til nogen og ønske dem held og lykke.

Lucky Bamboo plante skal opbevares i det sydøstlige eller østlige hjørne i dit hjem ifølge Vastu.

2. Hellig Basilikum

hellig basilikum plante som også er kendt som Tulsi menes at være meget gunstig ifølge hinduistisk kultur. Den hellige basilikumplante er en af ​​de mest brugte Vastu-planter til hjemmet, som udsender positiv energi samt producerer en enorm mængde ilt. Det er også kendt for sine medicinske værdier, og man kan fjerne giftstofferne fra deres krop ved at indtage Tulsi-blade.

Den hellige basilikumplante skal dyrkes i øst, nord eller nordøst for at bringe positiv energi til vores hjem. Undgå altid at plante den i den sydligste retning af huset.

3. Pengeanlæg

Som antydet af navnet, Penge planter er meget populære for at bringe rigdom og velstand til hjemmet, når de plantes. Denne plante foretrækkes i vid udstrækning at blive dyrket i hjemmet ifølge Vastu.

Pengeplante (Epipremnum aureum) kan dyrkes i hjemmet både indendørs og udendørs. På vej forbi Vastu skal pengeplanter plantes i den sydøstlige retning i dit hjem for at bringe formue ind i dit hjem. Man kan endda dyrke Money Plant i din hjemmekorridor, hvilket også er meget gavnligt.

4. Tag træ

Det Tag Tree som også kaldes den indiske syren er en anden populær Vastu plante, der inviterer positiv energi til hjemmene. Det er meget populært på grund af dets medicinske værdier.

Neem Tree (Azadirachta indica) skal dyrkes i husets nordvestlige hjørne i henhold til Vastu for at bringe positivitet og lykke til hjemmet.

5. Pæonplante

Det Pæon plante (Paeonia Suffruticosa) er vigtig for at bringe positivitet til hjemmene. Dette er en meget populær Vastu-plante, da den hjælper med at reparere ødelagte forhold. Denne blomstrende plante, der står for optimisme, forskønner også dit hjem og have.

Pæonplanten skal dyrkes i det sydvestlige hjørne af dit hjem ifølge Vastu. Man kan endda forære denne lovende Vastu-plante til dine kære.

6. Krysantemum

Krysantemum er en anden Vastu-plante til hjemmet, som betyder positiv energi, lykke samt optimisme.

Ifølge Vaastu kan man beholde krysantemumplanten i stuen, da den bringer held og lykke til hjemmet.

7. Fredslilje

The Vastu Plant ' Fred Lily ’ står for kærlighed og harmoni. Selve navnet siger, at planten bringer fred til de hjem, der planter den. For dem, der har søvnproblemer, kan du få plantet en fredslilje i dit soveværelse, da denne plante kan være en velsignelse ved at hjælpe med at forbedre sovemønsteret.

Denne plante skal dyrkes i nærheden af ​​et soveværelsesvindue i dit hjem, hvilket vil give fred til husfællerne.

8. Slangeplante

Slangeplante er en af ​​de vidt dyrkede Vastu-planter, da den betyder positiv energi. Denne plante absorberer toksiner som formaldehyd og frigiver mere ilt og skaber derved et sundt miljø i hjemmet.

Snake Plant skal holdes i syd eller øst retning af soveværelsesvinduet i dit hjem ifølge Vastu.

9. Orkideer

Orkideer (Orchidaceae) betyder succes, rigdom og overflod. Orkideer menes at være en af ​​de meget foretrukne Vastu-planter til hjemmet. De bringer positiv energi ind og står for vækst.

Orkideer skal dyrkes i sydvestlig retning af korridoren/rummet i dit hjem ifølge Vastu. Man kan også forære orkideer til deres nære og kære ved ægteskaber/babyshower.

10. Lavendel

Det Lavendel plante anses også for at være en vigtig Vastu plante, da den styrker relationer. Lavender Plant er en blomstrende plante, der afgiver en behagelig duft og bringer positive vibes ind. Det kan fungere som en stressbekæmper samt slappe af dit sind.

Ved at gå forbi Vastu kan lavendelplanten plantes i et soveværelsesvindue, som kan modtage lidt sollys. Denne plante blomstrer kærlighed på grund af dens humørløftende duft.

Læs også: 5 måder at rengøre hvide Converse sko

Så hvorfor udsætte! Hvis du ikke har nogen af ​​de ovennævnte planter, så få den eller de planter efter eget valg og dyrk dem i dit hjem for at bringe fred, velstand, rigdom og held og lykke til dit hjem.