Mukesh Ambani, ejeren af ​​Jio platforme, og Google talte endelig om deres kommende projekt, JioPhone Next. Ifølge deres påstand vil det være den mest overkommelige Android-smartphone, der nogensinde er lanceret på det indiske marked. Med hjælp fra dette projekt, den amerikanske gigant Google, og den indiske topteleoperatør, forsøger Jio at sprede benene mere på verdens næststørste internetmarked, Indien.

Taler om den kommende smartphone ved Reliance Generalforsamlingen, sagde Mukesh Ambani, at Indien stadig har næsten 300 millioner mobilbrugere, som ikke er i stand til at flygte fra ineffektive og ublu 2G-tjenester, fordi selv en grundlæggende 4G-smartphone forbliver uoverkommelig for disse brugere. Sidste år havde Sundar... (Googles administrerende direktør, Sundar Pichai) og jeg talt om, at Google og Jio udviklede sammen, næste generation, rig på funktioner, men en ekstremt overkommelig smartphone.De fleste funktioner og lanceringsdatoen er allerede blevet afsløret på topmødet, hvorimod den nøjagtige pris stadig er det eneste, der har brug for lidt belysning. Men ifølge virksomhedens påstande bliver smartphonen ikke kun Indiens billigste smartphone, men også verdens mest overkommelige GG-smartphone.

JioPhone næste lanceringsdato

JioPhone-priser er det eneste, der skal afsløres, bortset fra at denne Reliance har afsløret alt om deres kommende smartphone-projekt. Når vi taler om lanceringsdatoen, er smartphonen klar til at blive lanceret den 10. september i den lovende anledning af Ganesh Chaturthi.Det vil kun være tilgængeligt til køb både online og offline fra samme dato. I første omgang vil smartphonen kun være tilgængelig for Indien og vil senere blive gjort tilgængelig for resten af ​​verden

JioPhone næste funktioner

Reliance og Googles kommende smartphone, JioPhone, er specielt designet til folk, der var ivrige efter at blive opgraderet fra 2G til 4G-forbindelse, men som ikke var i stand til at gøre det på grund af den høje pris på 4G-smartphones. Men med den kommende JioPhone Next vil alle deres drømme blive opfyldt, da det bliver den billigste smartphone, der nogensinde er lanceret i verden (den nøjagtige pris er stadig et mysterium). Smartphonen vil også have adgang til Google Play Butik. Hvis vi taler om hardwarespecifikationer, er strøm- og lydstyrke op og ned-knappen placeret på højre side af smartphonen

Taler om funktionerne i JioPhone Next, det vil køre på et brugerdefineret Android-operativsystem, der er specielt lavet af Google til Jio-brugere.

På denne kommende smartphone får du også adgang til en stemmeassistent sammen med nogle andre funktioner som automatisk højtlæsning af skærmtekst, sprogoversætter og et avanceret kamera, der vil tage smukke billeder ved hjælp af forskellige forudinstallerede filtre. Brugere vil også få regelmæssige Google- og Android-opdateringer på deres smartphones.

Mukesh Ambani sagde, at JioPhone Next overdrev funktionerne i JioPhone Next, og at JioPhone Next er drevet af en ekstremt optimeret version af Android-operativsystemet, der er blevet udviklet i fællesskab af Jio og Google, specielt til det indiske marked. Dette er et vidnesbyrd om en global teknologigigant og international teknologimester, der arbejder sammen om at lave et virkelig banebrydende produkt, der kan blive det første, der introduceres i Indien og derefter tages til resten af ​​verden.

I dag tweetede Sundar Pichai også dette;

Alt, hvad vi gør nu, er at vente på lanceringen af ​​Indiens mest overkommelige 4G-smartphone.