For nylig blev de to knipset sammen til en Halloween-fest. Bliv ved med at rulle videre for at få mere indsigt om Leonardo DiCaprios og Gigi Hadids seneste udspil.

Alt du behøver at vide om det seneste udspil af Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid

Denne weekend, den Kig ikke op stjernen og modellen blev set hænge ud på Circolocos massive halloween-bacchanal på Brooklyn Navy Yard. Ifølge en rapport af Side seks , Gigi og Leonardo kom til festen i en bus sammen med Gigis yngre søster Bella Hadid, modellen Irina Shayk og kunsthandleren Helly Nahmad.En nær kilde fortalte til mediet, 'Leo bar en [skræmmende] maske det meste af natten, medmindre han drak. Gruppen fik flaskeservice.” Det er blevet rapporteret, at Leos maske var 'halvt monster, halvt zombie.'Andre kendisser, der deltog i Halloween-festen, som var en af ​​Rob Tomas Teksupport-begivenheder, er som følger: modemodellen Stella Maxwell og Yankees-stjernen Giancarlo Stanton. Vi hører, den Dragens Hus stjernen Matt Smith, der var klædt ud som en vampyr, markerede også sin tilstedeværelse ved Halloween-festen.

Hvornår udløste Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio romantikrygter?

Til de af jer, der ikke er fortrolige, lad os fortælle jer, at datingrygterne om Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio begyndte at svirre i luften tidligere i år i september under modeugen.

På det tidspunkt, The Wolf of Wall Street stjernen og supermodellen blev fotograferet, mens de hang ud til en loftsfest i Soho. En hyggelig snap af parret gik også viralt på de sociale medier.

Billedet viste Gigi og Leo opslugt af en dyb samtale, mens DiCaprio tog fuld agt på hans nye kærlighedsinteresse Hadid. På det tidspunkt fortalte en nær kilde Side seks ,  'Leo var sammen med sine fyrevenner, og Gigi var sammen med sine modelvenner, og de hang alle sammen ved et bord.'

I løbet af samme måned var de to i Milano under modeugen. Så fortalte en insider Underholdning i aften, at samme dag som den 27-årige supermodel ramte banen til Versaces modeshow forår/sommer 2023, var DiCaprio på landet med hende. Kilden fortsatte med at sige: 'De ser hinanden fuldt ud.'

Senere samme måned blev Fang mig hvis du kan skuespiller blev set i Paris under deres modeuge. Han blev set forlade det samme hotel, Royal Monceau, som Hadid. I løbet af den tid rystede DiCaprio et helt sort ensemble, mens han forlod det overdådige hotel omkring klokken 01.00. Den enlige mor blev opdaget få øjeblikke efter.

Tror du, at Leonardo DiCaprio og Gigi Hadid er et perfekt match for hinanden? Fortæl os venligst dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.