Vær opmærksom, før du går videre, fordi dette indlæg har spoilere til Aldrig har jeg nogensinde sæson 2. Lige siden Never Have I Ever landede, er fans gået amok efter detaljer om Aldrig Har jeg nogensinde sæson 3.

At se Devi Vishwakumar aka Maitreyi Ramakrishnan og hendes episke valg er en fornøjelse at se. Men en smule impulskontrol på hendes valg ville have været bedre, ingen? Devi er Devi har knap nok kontrol over sine følelser, der fører til katastrofer.

Åh vent, før vi går videre, streamer Never Have I Ever sæson 2 på Netflix. Så se den, hvis du ikke allerede har gjort det.Aldrig har jeg nogensinde sæson 3

Aldrig har jeg nogensinde er en meget populær amerikansk teenage-tv-serie. Skaberen Mindy Kaling har gjort et fremragende stykke arbejde med at placere karaktererne det rigtige sted. Serien har fået fantastiske anmeldelser, og fans glæder sig allerede til en kommende sæson.Hvad handler Ordet om Aldrig har jeg nogensinde sæson 3?

Tilbage den 27. april 2020 var den første udgivelse af Never Have I Ever Season 1. Det var et kæmpe hit, og det førte direkte showet på vej mod fornyelse. Resultatet af fornyelsen var Aldrig har jeg nogensinde sæson 2 som blev sendt den 1. juli 2020.

Aldrig har jeg nogensinde sæson 3

Igen et mesterværk. Nu er fans hyped og ser frem til endnu en sæson af Never Have I Ever.

Lige nu er der ikke en meddelelse endnu, men fornyelsesåret kan muligvis være 2022.

Historien indtil videre…

Filmen starter med, at hovedpersonens mor, Nalini, ser sin datter kysse Ben.

Det var præcis her, sæson 1 sluttede. Kort efter finder hun Paxton ved sin dør og venter på hende. Helt ærligt, Devi var i chok.

I betragtning af, hvor uregelmæssig Paxton har været med sine følelser, gav Devi en hård tid, og det er her, hun beslutter sig for at blive ydmyg. Devi er under indtryk af, at hun skal rejse til Indien før eller siden, og derfor sidder hun på den ene båd med begge fødder bundet på tværs.

Hun begynder at date dem begge, dvs. Paxton og Ben, og det holder det også hemmeligt for hinanden. Nå, den krydrede historie følger.

Planen mislykkes hurtigt nok, og tingene står åbent, hvilket fører til et muligt brud mellem de to.

Desuden sætter tragedien sin vej. Under klimakset er det tydeligt, at Ben finder ud af det og bliver overrasket, da han finder ud af, at Devi vil have ham mere, end hun vil have Paxton.

Jamen, der er mange vejkryds på vej. Men helt sikkert forventes der en sæson 3.

Hvad vil følge i Aldrig har jeg nogensinde sæson 3?

Sæson 2 var helt sikkert en rutschebane, og ved slutningen er Devi og Paxton sammen. Devi er officielt Paxtons kæreste nu.

Til sæson 3 kan vi dog forvente, at Ben opdager sine følelser for Devi. Lad os efterlade det i sæson 3 for at forklare os bedre. Ja?