Tully og Kate mødes som unge piger på Firefly Lane og bliver uadskillelige venner i løbet af 30 års udfordringer og triumfer. Det blev for nylig offentliggjort, at anden sæson vil bestå af 16 afsnit opdelt i to dele.Den første del af anden sæson skal udgives den 2. december 2022, og den anden del følger i 2023. Serien fik positiv feedback fra publikum, men der er kommet nye udviklinger.

Firefly Lane sæson 2 er finalen i showet

Slutningen af ​​FireflyLane er tæt på. Anden sæson af Netflix-serien med Katherine Heigl og Sarah Chalke i hovedrollerne vil optræde som finalen.

Vi ved, at det er skuffende, men der bliver i det mindste en tilfredsstillende afslutning. En superstor sæson er helt sikkert gode nyheder for publikum.Ifølge pressemeddelelsen fra den kommende finalesæson: 'Vi lærer svaret i denne sæson - men først - Kate kæmper med de smertefulde eftervirkninger af Johnnys [Ben Lawson] skæbnesvangre tur til Irak, mens Tully står over for en retssag efter at have gået væk fra sit talkshow, og skal starte sin karriere forfra.

Dette får hende til at søge efter svar på, hvem hun er, og hvor hun kommer fra - inklusive en søgen efter at finde den far, hun aldrig har mødt, mod hendes hemmelighedsfulde hippiemors, Cloud [Beau Garrett] ønsker.

I 80'erne ser vi Kate og Johnny forelske sig for første gang, hvilket skaber mere end et lille drama på redaktionen, hvor de arbejder, efterhånden som Tullys karriere stiger, og hun sparrer (og flirter!) med den kæphøje sportscaster Danny Diaz.

Hun kunne bare have mødt sin match - det vil sige, hvis de kan holde op med at skændes i fem minutter. Mens i 70'erne, kæmper teenageren Kate og Tully for at holde sammen på deres venskab, da Cloud kommer i fængsel for at handle med stoffer, og Tully bor hos sin bedstemor, langt væk fra Firefly Lane.

Mens pigerne møder tumulten fra gymnasiet fra hinanden, ved de, at den eneste ting, de virkelig har brug for, er hinanden.'

Hvad kan du forvente af Firefly Lane sæson 2?

Maggie Friedman, skaberen af ​​showet, kastede lidt lys over, hvad man kan forvente af den kommende sæson.

Skaberen blev spurgt, om der ville være en anden sæson, hvis den ville følge den samme struktur med tidsspringene. Og ville publikum oftere se Tully og Kate som teenagere?

'Ja, det ville fortsat være strukturen i showet, hvor vi hopper rundt i tiden. Jeg tror, ​​der er mange flere historier at fortælle, hvis vi er så heldige at have en sæson 2, om de piger, der går gennem gymnasiet, og hvordan det er. De går kun i ottende klasse, når vi forlader dem.

De får en masse gode teenageår og sjove halvfjerdsere, opvæksttider med den fantastiske musik og mode og alle de kulturelle forandringer. Jeg synes bare, det er rigtig interessant. Jeg ville elske at blive ved med at fortælle os, at de historier og de skuespillere er så gode, så selvfølgelig ville jeg gerne blive ved med at se dem, og Beau [Garrett], der spiller Cloud, er så fantastisk.'

På spørgsmålet om Johnny & Kates forsendelse sagde skaberen: 'Jeg kan virkelig ikke sige det. Jeg vil sige, at jeg også sender dem, men lad os se, hvor historien fører dem hen.'

Der er nye tilføjelser til castet i sæson 2, og det inkluderer:

  • Indian Beaufort som Charlotte
  • Greg Germann som Benedikt
  • Jolene Purdy som Justine
  • Ignacio Serricchio som Danny

Yderligere rollebesætning inkluderer Ben Lawson, Beau Garrett, Ali Skovbye, Roan Curtis og Yael Yurman.

Hvad er dine tanker om den kommende sæson, og det er finalen i serien? Du er velkommen til at give din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.