Kakegurui sæson 3, kommer det faktisk tilbage?Kakegurui er en meget populær anime-serie, der kredser om Hyakkou Prince Academy og dets elever. Institutionen er elite, og det er den merit, den bruger til at analysere de studerendes evner gambling!

Nå, ja for almindelige institutioner er basen for rangering af studerende deres færdigheder og akademiske præstationer, men her fører bølgerne et andet sted hen.

Det er ikke alt.De lavtydende medlemmer af spillet skal gennemgå ydmygelse. Historien ændrer sig efter Yumeko Jabami, en kompulsiv og dedikeret advokat, kommer ind.

Kakegurui blev lanceret på Netflix i 2018, men dens første udgivelse var tilbage i 2017. Anden sæson kom i luften i 2019. På høje tid, at vi ser en tredje sæson på vej!

Fans har været på kanten og ventet religiøst på næste sæson, men i betragtning af Covid-19-situationen forventes forsinkelser. Vi vil dele alt relateret til anime, som vi kender indtil videre.

Kakegurui sæson 3 på plads?

Chancerne for Kakegurui sæson 3 er små. I betragtning af det har streamingtjenesten og anime-studiet Mappa heller ikke afsløret nogen detaljer om fornyelsen af ​​showet.

Når en meddelelse er lavet af en af ​​dem, kan vi forvente en fornyelse.

Et shows fornyelse er i høj grad baseret på, hvordan de præsterer. Derudover kommer det også an på hvor godt serien har klaret sig alt efter hvilket materiale den har.

Showet er udelukkende baseret på en japansk mangaserie. Showet er skrevet af forfatteren Homura Kawamoto og har 14 bind med mere end 84 episoder. Ikke alle afsnit er udgivet endnu, så der er bestemt tid til nogle gode nyheder.

56 afsnit er blevet udgivet indtil videre.

Baggrunden, trailere osv.

Showet har endnu ikke fornyelsesnyheder. Derfor er det blot at forvente en trailer på dette tidspunkt.

Når vi taler om karaktererne, så er Yumeko bestemt. Spillet af Saori Hayami og Erika Harlacher på henholdsvis japansk og engelsk.

Det er klart, at Yumekos indtræden har ændret skolens dynamik. Hun har fået en masse venner som Ryota Suzui, Itsuki Sumeragi og Mary Saotome.

Når vi taler om showets antagonist, så er det Rei Batsubami. Hun kom med i sæson 2, og i forhold til fanens anmeldelser har hun netop været en tilføjelse til at afslutte de sidste kapitler af sæson 2.

Kunne være, kunne være ikke!

Kirari Momobami, den anden antagonist af showet, har været formanden for Studenterrådet og har også udviklet sin karakter i sæson 2.

Krydser fingre! Vi håber, der kommer en meddelelse snart!