Berømt canadisk rapper Drake har budt på hyldest til den afdøde modedesigner og hans ven Virgil Abloh med en ny tatovering.Nå, dette er endnu en tilføjelse til den 35-årige rappers tatoveringssamling, som normalt får tatoveringer af de kunstnere, han respekterer og beundrer, trykt på sin krop.

Den nye mikrorealistiske tatovering, som han fik sværtet for at ære afdøde Abloh, viser et billede af den afdøde designer, der flyver et papirfly ned ad landingsbanen ved hans Louis Vuittons debutshow.

Drake hylder den afdøde modedesigner Virgil Abloh med en ny tatoveringTatoveringen er blevet afsløret af den Los Angeles-baserede tatovør Joaquin Ganga, der postede billedet, der viser Drakes arm med det nye blæk via Instagram ved at tilføje en billedtekst til det som: En erindring om den store Virgil Abloh udført på Drake @champagnepapi @virgilabloh Mikrorealisme

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af GANGA (anggangatattoo)

Tagget i opslaget er Drake, Ablohs Instagram-konto og Louis Vuittons og Off-Whites virksomhedskonti.

Nå, til de uvidende, Virgil, der har en civilingeniøruddannelse, bidrog også til at designe Drakes jetfly til en værdi af 200 millioner dollars, hvilket gør papirflyet betydeligt.

Virgil Abloh døde søndag den 28. november efter en privat kamp mod kræft i en alder af 41. Abloh var grundlægger og administrerende direktør for Off-White label og også den kunstneriske leder for Louis Vuitton herretøj.

Hans alt for tidlige død havde efterladt næsten alle fra mode- og musikindustrien i chok.

Mange kunstnere og berømtheder hyldede den afdøde designer. Berømtheder inklusive Idris Elba, Kim Kardashian, Kanye West og andre har delt deres reaktioner offentligt.

Idris Elba hædrede Abloh ved The Fashion Awards 2021 i London, en dag efter hans død, som gik på scenen lige før begivenheden og sagde: Jeg mistede en ven, hans kone mistede en mand, modeindustrien mistede en legende, og verden mistede et særligt menneske.

West tilbød sin søndagsgudstjeneste til den afdøde modedesigner timer efter hans død. Hans besked var der på siden efter begivenheden, som lød: Til kærlig minde om Virgil Abloh, den kreative direktør for [Yes seneste album] Donda.

Louis Vuitton har afsløret en gigantisk statue af Virgil Abloh for at ære den afdøde designer ved SS22 Miami-præsentationen den 30. november i nærværelse af en skare spækket med berømtheder og modefigurer fra hele verden.

Drake tilbød også sine hyldester til den sene designer timer efter hans død ved at dele et par billeder på sit officielle Instagram-håndtag.

Han tekstede sit indlæg som: Min plan er at røre himlen 1000 gange mere for dig...elsker dig evigt bror tak for alt.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi)

Drake siges at have 35 tatoveringer på sin krop. Man kan se et portræt af Lil Wayne på hans overarm og det af den britiske sangerinde Sade på hans torso. Der er tatoveringer af Aaliyahs fantastiske ansigt samt en ung Michael Jackson på ryggen.

Han brugte også blæk til at få en tatovering af skuespilleren Denzel Washingtons ansigt, hvilket fik skuespilleren til at kommentere: Ja, det var mig, da han optrådte på Jimmy Fallon i 2017.