Det er ikke nemt at tale om vores følelser, men det er nemmere at skrive dem på papir og blive forstået.

Et hjerteligt hej!

Sæson 2 af 'Emily in Paris' er netop afsluttet, og vi så den helt sikkert alle sammen på én gang. Så endnu et års ventetid? Dette er det ideelle sted at opdage mere om den kommende sæson.Sæsonen på 10 afsnit afslørede en hel del om Emily og hendes liv i Paris. Hvordan hun håndterede forhindringer i sit venskab og selvfølgelig sit kærlighedsliv. Hun kender åbenbart mødt en vidunderlig fyr.Åh åh! Har du set anden sæson endnu? Spoilere forude. Du ved allerede, hvad der skete i sæson 2s chokerende konklusion. Faktisk en stor cliffhanger.

Endnu ikke noget officielt ord om fornyelse af sæson 3

På grund af overskriften ved du allerede, at sæson 3 af serien har ikke endnu blevet officielt bekræftet. Men heldigvis for dig, den kommende sæson vil højst sandsynligt blive fornyet .

Fordi vi naturligvis ikke kommer til at leve med den cliffhanger, at vi ikke ved, hvad Emily vil vælge. At blive i Paris eller at vende tilbage til sit tidligere liv i Chicago . Uanset hvad Emily vælger, ved vi, at det vil være fyldt med en masse drama og selvfølgelig mode.

Den 3. sæson vil dykke ned i udfordringerne ved at træffe et svært valg

Vi venter alle på at se, hvad Emily vil vælge. Darren Star, seriens skaber, sagde noget om det.

Hun står over for en stor beslutning. Hun har grunde til at vælge et antal døre i slutningen af ​​sæson 2, og vores udfordring er at beslutte, hvilken af ​​disse døre hun vil vælge og hvorfor... Det er det, sæson 3 kommer til at handle om. Når du bor i et fremmed land, er et af spørgsmålene, hvor er dit hjerte?

Er det det sted, du kom fra, eller det sted, du er i øjeblikket? Emily kommer også til at kæmpe med det.

Emilys valg vil gøre nogle mennesker ulykkelige

Hvordan ved vi det? Darren Star, showets skaber, giver ikke nogen spoilere, men han har et koncept for, hvordan showet vil udvikle sig.

Jeg har en meget stærk idé [om, hvad Emily vælger], og jeg tror, ​​sagen er, at der ikke er noget rigtigt valg, sagde han til en kilde.

Der er ikke noget valg, der vil gøre alting bedre og glæde alle. Og jeg tror, ​​at Emily også er … lidt af en folk-behager, og hun vil tage en beslutning, der vil gøre nogle mennesker ulykkelige. Og det bliver hun nødt til at håndtere også i næste sæson.

Genbrug af outfits i sæson 3 af Emily In Paris

Bortset fra dramaet, hvad nyder folk mest ved showet? Emily er utrolig mode sans er tilsyneladende. Fitoussi nævnte en kilde, at hun ønsker at bringe flere mindeværdige outfits tilbage fra sæson 1, især Emilys optrædener.

Min drøm for sæson 3 ville være at genbruge kostumer [fra] sæson 1, fortalte hun outlet. Jeg ved ikke, om vi kan gøre det, men jeg drømmer om at tage nogle af Lilys mest ikoniske outfits med til genbrugsværkstedet og se, hvad de kan gøre og genklippe og lave.

Vi vil helt sikkert få mere information om, hvad der kommer næste gang, når sæson 3 af showet er officielt bekræftet. Men foreløbig, tror du ikke, vi har en overflod af information?

Så er du klar til noget mere drama? For vi har absolut brug for endnu en sæson, og det får vi højst sandsynligt. Så følg med for flere opdateringer. Farvel !