Den 4. juli 2021, et af de fineste og mest populære Battle Royale-spil, blev Apex Legends hacket af hackere, der føler, at spiludviklerfirmaet Respawn ikke gør nok for at tackle hackere i et af dets originale spil, Titanfall.

Ifølge forskellige klager, der kommer ud fra forskellige Apex Legend-spillere, blev deres afspilningsliste og notifikationer i spillet overtaget af en ukendt identitet og erstattet af tekst, som klager over tonsvis af hackere, spillere står over for i Titanfall. Derudover promoverer meddelelsen også et websted, SaveTitanfall.com . Denne hjemmeside giver besked om, at både Respawn og EA ikke har gjort nok for at holde Titanfall sikkert fra hackere.Hvad handler hacket om?

Ifølge rapporter, der kommer ud, har dette hack ikke påvirket Apex Legends-spillere på alle platforme. Nogle rapporter påpeger, at dette hack kun bemærkes af Xbox-spillere, på den anden side indikerer forskellige skærmbilleder og klip, at dette hack hovedsageligt sker på pc-versionen af ​​spillet.

Så spillere blev påvirket af dette hack, var ikke i stand til at slutte sig til andre spillelister uden for den hackede. Til sidst var de ikke i stand til at nyde Apex Legend.Med tidens gang er hacket begyndt at sprede sig over alle Apex Legends-platforme. Nu oplever PS4-brugere også hacket, og de er ikke i stand til at følge nogen anden afspilningsliste, der er hacket og ødelagt, SaveTitanfall.

Apex Legend news delte forskellige skærmbilleder og videoklip af de hackede beskeder, som spillere modtog. Alle hacks promoverer det samme budskab, dvs. Titanfall er uspilleligt i øjeblikket, og EA og Respawn lader, som om de ikke ved noget om den igangværende situation. Derudover hævder hacket, at EA og Respawn begår en alvorlig svindel ved at fortsætte salget af Titanfall.

Hvad er problemet med Titanfall?

Respawn og EA lavede Titanfall, og Titanfall 2 har været udsat for forskellige DDoS angreb og hacks i lang tid. Spillet er næsten blevet uspilleligt for spillere, der foretrækker at spille skydespil som dette.

Det er ikke, at Respawn ikke er klar over problemet. Respawn sagde, at de er opmærksomme på de igangværende problemer, og de prøver deres bedste for at løse dem. Men det er ikke så nemt, som det ser ud. Tilbage i maj, hvor vi talte om de igangværende DDOS-angreb, tweetede Respawn kommunikationsdirektør Ryan K. Rigney, Situationen, der påvirker Titanfall-spillene lige nu, er så frustrerende. Der kræves ugers arbejde for at løse hver ny dum ting.

Udviklerne af Apex Legend og Titanfall, Respawn, sagde, at de er opmærksomme på det igangværende problem med Apex Legend. Løsning af problemet Respawn tweetede, Vi er opmærksomme på og undersøger aktivt problemer, der påvirker @PlayApex-playlister, og som forhindrer spillere i at komme ind i kampe.

Så disse er alle de foreliggende oplysninger om det igangværende problem med Apex Legend. Fortsæt med at besøge vores platform for at holde dig opdateret om enhver ny besked, der kommer ud fra Respawn eller EA.