Ironisk nok har Netflix udnyttet historien om den sidste overlevende Blockbuster-butik og har forvandlet den til en serie. I virkeligheden ligger den eneste butik tilbage af forhandleren i Oregon. Nu spekulerer fans på, hvor komedieshowet blev optaget og var den rigtige Blockbuster-butik, der blev brugt til optagelserne. Læs videre for at finde ud af det.

Blockbuster-optagelsessteder

Blockbuster er blevet omfattende skudt i Vancouver, British Columbia i Canada. Selvom præmissen for showet er sat i USA, valgte skaberne byen i Canada på grund af dets mangfoldige landskab. Optagelserne til den første sæson af showet, som omfatter 10 afsnit, begyndte i februar 2022 i Vancouver og fortsatte indtil maj.British Columbia, Canada

Store sekvenser fra showet blev filmet i Manitoba Street Studios på 8275 Manitoba Street i Vancouver, British Columbia. Det 51.000 kvadratmeter store studie består af et produktionskontor og to lydscener, hvilket gør det ideelt til at filme forskellige projekter.Rollebesætningen og besætningen på showet tilbragte efter sigende fire måneder i Vancouver for den komplette tidsplan for optagelserne. Produktionsholdet blev også set filme nogle vigtige scener i Kitsilano, et boligområde i byen beliggende i vest langs den engelske bugt.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Melissa Fumero (@melissafumero)

Broadway mellem Waterloo Street og Collingwood Street blev også brugt til at skyde. Vancouver er en af ​​de tættest befolkede byer i Canada på Burrard-halvøen, som jævnligt optræder på listen over de mest beboelige byer i verden. Byen er kendt for sine gallerier, biblioteker, museer og landskaber.

Vancouver Art Gallery, Morris and Helen Belkin Art Gallery, Vancouver Public Library, Vancouver Tool Library og Vancouver Maritime Museum er nogle af de fremtrædende steder i området. I nyere tid har byen fungeret som optagelsessted for en række hitshows, og film, bl.a Lou, Fire Country, En af os lyver, og Thor: Kærlighed og Torden.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af TYLER ALVAREZ (@tyleralvarez)

Blev showet filmet i Original Last Blockbuster Store?

Den rigtige Blockbuster-butik ligger i byen Bend i Oregon, nær grænsen mellem USA og Canada. Siden serien blev optaget i Vancouver i et studie, har den rigtige butik ikke været med i showet.

Butikken blev oprindeligt åbnet som en filial af Pacific Video af Ken og Debbie Tisher, men blev senere omdøbt til en Blockbuster-butik i 2000. I 2014 lukkede videoforhandlertjenesten de fleste af sine butikker og efterlod kun 50 websteder åbne.

I 2019 var der kun tre butikker tilbage, med to i Australien og en i Oregon. Men i marts samme år blev butikkerne i Australien også lukket, hvilket gjorde Oregon-webstedet til den sidste overlevende Blockbuster-butik. Butikken var også genstand for en dokumentar fra 2020 med titlen Den sidste blockbuster.

Hvordan kunne du lide komedieserien på Netflix? Fortæl os i kommentarfeltet.