74. filmfestival i Cannes : Den amerikanske model Bella Hadid sydede i en betagende Schiaparelli sort gulvkjole, da hun gik på den røde løber ved premieren i Cannes. Med sin fantastiske påklædning vendte supermodellen alles øjne mod hende .

Bella ankom til premieren på Tre Piani (Three Floors) ved at iføre sig den lange smukke kjole med en dyb halsudskæring designet af Daniel Roseberry, den kunstneriske leder af Schiaparelli. Den 24-årige model prydede sit look med en smuk guldhals, der lignede et træ på hovedet til at dække hendes bryster.

Bella Hadid pryder den røde løber i en Schiaparelli-kjole ved filmfestivalen i Cannes 2021Stjernen tilføjede enkle smykker til sit look ved at pryde rhinestone-øreringe sammen med en matchende ring. Hendes hår var bundet op i form af en simpel knold. Hun fuldendte sit look ved at gå med minimal og enkel make-up.

Denne utrolige kjole båret af Bella, som var det spektakulære stykke, er fra Haute Couture Fall-Winter 2021/22-kollektionen. Schiaparelli, det luksuriøse italienske modemærke, tog til sit officielle Instagram-håndtag for at dele de smukke billeder af Bella på den 74. filmfestival i Cannes.Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Schiaparelli (@schiaparelli)

Schiaparelli delte et opslag på Instagram ved at tilføje billeder af Bella og skrive, Schiaparelli er glad for at kunne meddele, at @bellahadid optrådte i #Schiaparelli Haute Couture Fall-Winter 2021/22, designet af Daniel Roseberry, ved premieren på Tre Piani (Three Floors) ved den 74. filmfestival i Cannes.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Schiaparelli (@schiaparelli)

Catwalk-stjernen, da hun ankom til premieren på Annette (med Adam Driver og Marion Cotillard) bar en smuk gulvlang hvid kjole, som havde et langt sort tog designet af Jean Paul Gaultier.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jean Paul Gaultier (@jeanpaulgaultier)

Bella Hadid blev set udsmykke den fabelagtige kjole, som tog sin inspiration fra Gaultier Paris Haute Couture forår-sommer 2002-kollektionen. Oprindeligt viste supermodellen Naomi Campbell kjolen på landingsbanen i Paris. Bella bandt sit hår i en enkel, men elegant knold med en midtervæg.

Hendes look blev afsløret på Instagram af designeren af ​​hendes kjole Jean Paul Gaultier. Bella takkede designeren ved at gå til kommentarfeltet. Hun skrev: Jeg elsker dig så højt. Tak for denne mulighed. JPG atelieret holder aldrig op med at forbløffe mig. Jeg er så heldig og så velsignet af dig.

Bella forsynede sig selv med Chopard-smykker ved at bære hvidguldsøreringe pyntet med pæreformede diamanter. Hun bar også to Chopard-ringe - den ene ring havde en marquisesleben diamant, mens den anden var besat med en hjerteformet rubin. Sorte spidse stiletter fuldendte hendes look.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Chopard Official (@chopard)

Den 74. filmfestival i Cannes løftede gardinerne i år i feriebyen på den franske riviera. Sidste år på grund af coronavirus-pandemien blev Cannes-festivalen aflyst. Og ligesom hvert år startede åbningsceremonien for Cannes-festivalen 2021 på en storslået måde, hvor de store berømtheder gik på den røde løber i deres bedste udseende nogensinde.

Cannes Film Festivals røde løber blev også prydet af andre berømtheder som Avec Angele, Jessica Chastain, Helen Mirren, Andie MacDowell, Marion Cotillard, Jodie Foster, Kat Graham og Maggie Gyllenhaal.