Efter næsten et års forbud er PUBG Mobile nu igen blevet lanceret i Indien med et nyt navn BGMI. Oprindeligt blev betaversionen af ​​BGMI offentliggjort af Krafton den 17. juni. Og nu er den stabile version af Battleground Mobile India (BGMI) offentlig og tilgængelig til download i Play Butik. Der er dog ikke nogen stærk opdatering vedrørende lanceringen af ​​BGMI på iOS-enheder.

Mens nogle spillere kan lide at spille spil på deres smartphone, mens nogle foretrækker at spille spil på en større skærm, såsom en pc. At spille mobilspil på pc giver bare det næste niveau af spiloplevelse. Spillere kan spille mobilspil på deres pc ved hjælp af forskellige Android-emulatorer, der findes derude. Navnene er uendelige, og du kan gå med alle Android-emulatorer som BlueStacks, Gameloop, NoxPlayer eller andre.Hvordan spiller man BGMI på pc?

Som nævnt ovenfor kan vi spille ethvert smartphonespil, inklusive BGMI på vores pc ved hjælp af enhver Android-emulator, der findes derude. Til dette indlæg vil vi tage hjælp af en meget populær Android-emulator, BlueStacks til at køre BGMI på pc. Inden vi går videre, lad os først se på minimumskravene til, at BlueStacks kan køre på din computer.  • Windows 7 eller nyere.
  • Intel dual-core CPU eller AMD 1,8 GHz processor
  • Mindst 4 GB RAM. Men det anbefales at have dette, da spillet vil halte i 4 GB RAM.
  • 5 GB ledig diskplads
  • Du skal have administratorlogin på din pc
  • Opdaterede grafikdrivere.
  • Directx version 9.0 eller nyere.

Hvis alle ovenstående krav er opfyldt, kan du nemt komme op på 25-30fps i spillet. Så lad os tage et kig på de trin, du skal følge for at køre BGMI på pc via BlueStacks.

Trin 1: Først skal du downloade BlueStacks ved at besøge dets officielle hjemmeside. Du kan også klikke på dette link for at downloade BlueStacks 5 direkte på din computer.

Trin 2: Installer BlueStacks-filen på din computer.

Trin 3: Når BlueStacks er installeret på din computer, skal du åbne Play Butik og logge ind via dine Gmail-legitimationsoplysninger.

Trin 4: I Play Butik, søg efter BGMI, og klik derefter på Installer.

Når spillet er installeret på din computer, skal du foretage indstillingerne efter dit behov og begynde at nyde BGMI.

Hvordan spiller man BGMI på Mac?

Så hvis du er en Mac-bruger, må du undre dig over, om du kan køre BGMI på din Mac? Svaret er, Ja, du kan nemt køre BGMI på din Mac. Processen minder meget om, hvordan du kører BGMI på din Windows-computer. Bare installer BlueStacks eller enhver anden Android-emulator på din Mac. Log ind via dine legitimationsoplysninger til Play Butik. Søg efter BGMI i Play Butik, og klik på installer. Det er det. Nu kan du køre BGMI på din Mac effektivt.

Afsluttende ord

Så det var sådan, du kan køre BGMI på din Windows eller Mac. Vi anbefaler dog, at du spiller spillet på den enhed, som det er specielt lavet til. Ikke desto mindre, del din feedback vedrørende indlægget i kommentarerne, og bliv ved med at vente på, at BGMI bliver frigivet på iOS.