Det er ikke første gang, at WhatsApp er nede. WhatsApp, Messenger og Instagram har alle været udsat for afbrydelser flere gange i 2022.Lige nu er årsagen til, at WhatsApp er nede, stadig ukendt. Det officielle håndtag af WhatsApp på Twitter har ikke delt nogen opdateringer om afbrydelsen.

WhatsApp ned som brugere deler memes på Twitter

WhatsApp er i øjeblikket nede over hele verden. Det er en almindelig tendens, at når et socialt medie-netværk eller en større tjeneste står over for nedbrud, kommer mange brugere på Twitter med mange memes og vittigheder.

Her er nogle tweets, der er trending med #WhatsAppDownHvordan tjekker jeg WhatsApp Live Status Online?

Nå, når tjenesten kommer online igen, vil du automatisk begynde at modtage alle de afventende beskeder. Du kan dog tjekke livestatus på sider som f.eks Neddetektor .

Du kan også holde styr på Twitter for at få seneste opdateringer om afbrydelsen.

Facebook, Instagram og Messenger fungerer alle

På trods af at Meta ejer alle 4 tjenester, ser kun WhatsApp ud til at være nede. Brugere er i stand til at bruge alle andre meta-ejede tjenester uden problemer.

Indtil videre er alt, hvad vi kan gøre, at vente på, at tjenesten genoptages. Indtil da kan du ligesom os hoppe ind på Twitter og have det sjovt med alle de memes, der bliver delt under #WhatsAppDown. Eller måske gå en tur eller gøre noget produktivt.

Vi holder dig opdateret, hvis der dukker noget vigtigt op.