Denne torsdag starter den nye sæson af NFL, og med de gratis prøveversioner for Madden 22 blev hele spillet bare meget bedre.Det ser ud til, at det er tid til at fejre den nye NFL-sæson, da Madden 22 kommer på tværs af alle platforme med en gratis prøveperiode. Det er rigtigt! Og der er mere. Så læs videre!

Meddelelsen kom fra EA Sports selv, efter at de gjorde det officielt, at Madden 22 gennem hele weekenden vil have gratis prøveversioner.

Madden 22 gratis prøveperiodeDen gratis prøveperiode starter fra den 9. september og strækker sig hele weekenden frem til den 12. september.

Intet bliver bedre end gratis prøveversioner, især når den nye sæson starter.

Madden 22 gratis prøveversion – hvad ved vi?

Som nævnt begynder den nye sæson for NFL denne torsdag. Og derfor begynder Madden 22 deres gratis prøveversion fra i dag.

Denne gang bliver det Cowboys mod Buccaneers Teams, sidstnævnte er en Super Bowl Champion.

PS5, Xbox One, PS4, Xbox Series S, PC, Xbox Series X og Google Stadia, alle platforme har dækket dig til de gratis prøveversioner.

Madden 22 gratis prøveperiode

Med en indpakning på søndag kommer forsøgene til at strække sig i tre på hinanden følgende dage. Mindre at nævne, det er den perfekte timing!

Her er et super spændende første kig.

At spille den gratis prøveperiode har også fordele. Hvis du spiller den gratis prøveperiode, får du adgang til alle de funktioner, som en spiller bliver udsat for, mens de spiller hele spillet. Afslut derfor dine bekymringer, fordi du ikke kommer til at gå glip af selv det mindste indhold.

Åh, troede du, det var alt? Kom nu, læs videre.

EA Sports talte også om nogle nye strategier, der involverer spillerens adfærd i Madden 22.

EA fortalte, hvordan college fodbold Campus Legends oplevede en stensikker stigning i spillerengagement med en stigning på 600 %. Tallene er ret store sammenlignet med Madden 21.

Til Madden 22 blev de populære hold også navngivet, og alle spekulationerne var baseret på spillene; Baltimore Rivers kommer til topplaceringen, og Tennessee Titans følger efter. De næste tre er Kansas City Chiefs, Arizona Cardinals og Dallas Cowboys og runder dermed top fem.

Går man til legendetilstanden, tæller LSU, Clemson, Florida, Oklahoma og Miami som de mest populære i den nøjagtige rækkefølge som nævnt.

Lige nu er der ikke et salgsnummer for Madden 22, men som sædvanlig fokuserer EA altid på engagement frem for salg

Men gode nyheder! Madden 22's giver 25% rabat på MVP-udgaven, da den nye sæson lige er startet. Ydermere skal du også være klar til at byde velkommen til Madden Moment: Ultimate Kickoff, som starter denne weekend og har nogle ret gode udfordringer at se op til.

Spørgsmål om, hvordan man spiller gratis prøveversion?

Før du kan spille gratis prøveversion, er et abonnement på EA Play obligatorisk. Xbox eller Playstation, vil det fungere at få et abonnement gennem enhver af platformene.

Abonnementer involverer bukke.

Så med det i tankerne kan du fortsætte med retssagen. Klik her at spille Madden NFL 22 gratis prøveversion gennem enhver platform.

Begejstret? opstemt? Ah, fortæl os alt om det!