ZEE5 er blevet lanceret i USA, og det er blevet den største platform til at se sydasiatisk indhold. Det er et skridt fremad for at bringe indiske borgere, der bor i USA, tættere på deres hjemland. Den 22. juni organiserede ZEE5 en mega-begivenhed, der blev overværet af medier og forbrugere fra hele USA, ZEE5, en af ​​de største online streamingplatforme for sydasiatisk indhold, blev offentliggjort for borgerne i USA.

ZEE5 Chief Business Officer, Archana Anand, fik selskab af Miss World, skuespiller, producer og iværksætter, Priyanka Chopra, i lanceringen af ​​ZEE5 i USA. De talte om det kommende indhold, der er klar til at blive lanceret i USA, via ZEE5.Hvad har ZEE5 særligt for amerikanske statsborgere?

Nu hvor ZEE5 er tilgængelig for alle amerikanske borgere, vil alle abonnenter på ZEE5 fra USA få adgang til tusindvis af originaler og film på mere end 18 indiske og internationale sprog. De vil også være i stand til at se forskellige pakistanske og bangladeshiske shows, der udelukkende er tilgængelige på ZEE5.Taler om lanceringen af ​​ZEE5 i USA, sagde Priyanka Chopra Jonas, Wi sender alt det bedste til mine venner på ZEE5 på deres nye lancering. Jeg har virkelig nydt at fejre og sætte fokus på alle de utrolige talenter fra Sydasien i dag. Jeg ser frem til at se denne historiefortæller underholde nyt publikum rundt om i verden og vil heppe på dem fra sidelinjen.

Archana Anand delte også sine synspunkter vedrørende lanceringen af ​​ZEE5 i USA ved at tilføje, Vi ser ZEE5 som værende en kraftfuld bro mellem den indiske og sydasiatiske diaspora og deres kultur, deres sprog, deres underholdning. Jeg er overbevist om, at vi vil blive den foretrukne destination for sydasiatisk indhold og bejle til både tv- og streaming-loyalister på tværs af alle aldersgrupper og på tværs af både sydasiatiske og mainstream-publikum på kortest mulig tid.

Kommende udsendelser og film fra ZEE5

Med lanceringen af ​​ZEE5 i USA talte de også om deres kommende shows og film, der vil blive lanceret i år. Lad os tage et kig på dem.

  • Sunil Grover vil blive set i dette show kaldet Solsikke, og Akshaye Khanna får sin debut på online streaming platformen med showet Stat af belejring: Tempelangreb.
  • ZEE5 hits, Abhay 3, Rangbaaz 3, The Test case sæson 2 , og Code-M sæson 2 frigives inden for få måneder.
  • Nogle af TVF-originalerne kan lide Pitchers, Tripling, Humorously Yours, Aam Aadmi Family, og Ingeniørpiger vil udelukkende være tilgængelig på ZEE5.
  • Hele tidens superstjerne Amitabh Bacchan vil blive set i den mest ventede film Jhund produceret af Nagraj Manjule.
  • Viser gerne Håndjern, blodpenge, og Vinodhiya Chiththam er tilgængelige for alle tamilsktalende.
  • Telugu højttalere kan se programmer som Losers 2, LOL Salaam, Oka Chinna Family, og Net .
  • ZEE5 har også så meget til Bangladesh-højttalere. De kan se webserier som Damer og herre , instrueret af en populær instruktør Mostofa Sarwar Farooqui.
  • Til sidst, når vi taler om de pakistanske borgere, de har ZEE5-originaler som Churails, Ek Jhooti Love Story, og Dhoop Ki Deewar .

Hvorfra kan jeg downloade ZEE5?

Du kan downloade ZEE5-appen direkte fra Google Play Butik hvis du er Android-bruger, og iOS App Store hvis du har en iPhone. Den årlige abonnementspris på ZEE5 er $49,99 dollars, brugere kan også gå med den månedlige abonnementspakke, der vil koste omkring $6,99. Og hvis du er studerende, kan du få den samme månedlige pakke for kun $4,99.

Så håber, at lanceringen af ​​ZEE5 i USA, nedskriver en ny succeshistorie for ZEE5. Indtil da, vær sikker, hold dig sund.