Den nationale prisvindende skuespillerinde Surekha Sikri døde i dag fredag ​​den 16. juli på grund af et hjertestop i Mumbai. Den veteran skuespillerinde, der var 75-årig, har lidt af helbredsproblemer i nogen tid nu.

Hendes manager Vivek Sidhwani bekræftede nyheden til medierne og sagde også, at Suekha Sikri havde lidt af en anden hjerneslagtilfælde. Sidste år i september led 'Balika Vadhu'-skuespillerinden af ​​et hjerneslag, og hun blev hastet på hospitalet dengang. Hun blev dog udskrevet efter et par dage. Tilbage i 2018 havde skuespillerinden været offer for et paralytisk slagtilfælde.

Surekha Sikri dør i dag af hjertestop i en alder af 75Vivek Sidhwani sagde i sin bekræftelse af Surekha Sikris dødsnyheder til PTI, at Surekha Sikri, der har modtaget tre nationale priser, er gået bort efter et hjertestop tidligere i morges i en alder af 75. Hun havde lidt af komplikationer, der opstod. fra et andet hjerneslag. Hun var omgivet af familie og sine omsorgspersoner. Familien beder om privatliv på dette tidspunkt. Om Sai Ram.

Surekha Sikri var gift med Hemant Rege og overleves nu af sin søn Rahul Sikri. Surekha Sikri kom ind i filmene i 1978 med Kissa Kursi Ka. Hun spillede forskellige roller i en række film. Hendes arbejde vandt endda tre nationale priser for bedste kvindelige birolle for tre af hendes film – Tamas (1988), Mammo (1995) og Badhaai Ho (2018).Surekha Sikri - Kondolencebeskeder fra berømtheder

Delhi CM Arvind Kejriwal udtrykte sin medfølelse på sociale medier.

Skuespillerinden Karisma Kapoor delte også sin kondolencebesked som en Instagram-historie. Hun skrev: Det var en vidunderlig rejse at få dig til at spille min mor i Zubeidaa. Så beæret over at have fået en chance for at arbejde med en så talentfuld skuespiller. Hvil i fred Surekha Ji.

Her er, hvad skuespillerinden Neena Gupta delte for sin Badhaai Ho-medspiller på sit Instagram-håndtag.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Neena Gupta (@neena_gupta)

Surekha Sikri - Arbejdsliv

Surekha Sikri blev født i Uttar Pradesh. Hun afsluttede sin eksamen i 1971 fra National School of Drama (NSD). Begge hendes forældre arbejdede sammen med hendes far i luftvåbnet, mens hendes mor var lærer. Hun er et populært ansigt i branchen for sine fantastiske roller på tværs af alle brancher - teater, film og tv. Hun er kendt for sine værker i Balika Vadhu, Ek Tha Raja Ek Thi Rani, Saat Phere – Saloni Ka Safar, Maha Kumbh: Ek Rahasaya, Ek Kahani, Banegi Apni Baat, CID, Kesar, Pardes Mein Hai Mera Dil, Samay blandt andre . Men hendes rolle som Kalyani Devi i Balika Vadhu blev ekstremt populær, og hun modtog enorm kærlighed fra publikum.

Skuespillerinden blev sidst set i Netflix-antologien Ghost Stories sidste år. Dette blev instrueret af Zoya Akhtar og Surekha blev set sammen med Janhvi Kapoor.