Endelig er den store nyhed til seerne kommet. Anden sæson af The Witcher er nu færdig. Det er en strålende nyhed for fans, mens den første sæson af The Witcher blev udgivet i 2019 med i alt 8 afsnit, og der har ikke været nogen opdateringer vedrørende den bekræftede dato og teaser. På trods af, at det er blevet oplyst, at sæson 2 udkommer i slutningen af ​​2021, har Netflix annonceret en anden sæson på otte afsnit før udgivelsen af ​​1. sæson. Nå, The Witcher er en polsk-amerikansk fiktiv drama-streaming-tv-serie produceret af Lauren Schmidt Hissrich, der er centreret om den samme navngivne serie af romaner.

Det er fortællingen om Witcher Geralt, en deformeret monstrøs jæger, der kæmper for at bevare sin plads i en verden, hvor mennesker ofte er mere onde end udyr. The Witcher forsøger at tilpasse sig i en grusom verden. Nå, ventetiden siden 2019 er forbi. Nu er det officielt med en forventet udgivelsesdato og en forbløffende teaser.Forventet udgivelsesdato for The Witcher sæson 2

The Witcher sæson 2 forventes at blive udgivet i de sidste tre måneder af 2021, fra oktober til december. WitcherNetflix meddelte det i et tweet That's a Wrap på sæson 2! Den hvide ulv venter på dig tilbage på kontinentet

The Witcher sæson 2 udkommer i 2021, ifølge Netflix, og ankommer i sidste kvartal af dette år på et ubestemt tidspunkt. Men det er på vej. Fansene er allerede ekstatiske efter at have hørt denne nyhed. Også NetflixGeeked tweetede om The Witcher-sæson 2s ankomst.

Optagelserne til The Witcher sæson 2 startede i februar 2020. Showets udvikling blev forsinket på grund af sygdomsudbruddet, men det fortsatte senere. I november testede fire medlemmer af rollebesætningen positive for coronavirus. Sæson 2 produktion og optagelser blev forsinket som et resultat på grund af dette også. Sæson 2 har endnu ingen officiel udgivelsesdato, men den vil højst sandsynligt blive udgivet ved udgangen af ​​2021, som nævnt ovenfor.

Officiel opdatering vedrørende WitcherCon-begivenheden

WitcherCon , den kommende digitale fanbegivenhed, der er planlagt til at finde sted den 9. juli 2021, er officielt annonceret af Netflix og CD Projekt Red . Især WitcherCon vil nu have to adskilte streams, som hver har eksklusivt underholdningsindhold. En anden stream finder sted den 10. juli 2021. Den vil være tilgængelig på YouTube- og Twitch-kanalerne på CD Projekt Red, og måske endda Netflix-kanalens YouTube. WitcherCon-fans kan forvente at lære mere om The Witcher-sæsonen, som vist i traileren. CD Projekt Red har også erkendt, at intet nyt Witcher-spil vil blive erklæret ved lejligheden.

Arrangementet vil grundlæggende byde på interviewsessioner med The Witcher-skuespillerne Henry Cavill, Anya Chalotra og Freya Allan, samt showskaberen Lauren Schmidt Hissrich. Udover alle disse vil Adam Badowski, CD Projekt Red's Head of Studio og Dev-teamet også deltage i WitcherCon-begivenheden.

Opdateringer om udgivelsen af ​​teaser

CD Projekt Red har udgivet en trailer til den kommende WitcherCon, der afslører, hvad deltagerne måske kunne forvente. Så her er en teaser til at holde dig underholdt, mens du venter på WitherCon-begivenheden.

The WitcherNetflix tweetede om sæson 2 med et glimtHvad har skæbnen i vente for Geralt of Rivia i sæson 2?

Medvirkende opdateringer af The Witcher sæson 2

Nå, der vil være medvirkende fra den forrige sæson af The Witcher, såvel som nye medvirkende medlemmer til sæson 2. Så her er en oversigt:

    Henry Cavill – Geralt Anya Chalotra - Yennefer Freya Allan - Funktioner Joey Batey – Jaskier Agnes Bjørn – Heksen Vereena Yasen Atour – Witcher Coen Paul Bullion - Witcher Lambert Thue Ersted Rasmussen – Witcher Eskel

Der er også flere medvirkende medlemmer, som vil blive afsløret efter sæson 2 er udgivet.

Også Nightmare of the Wolf vil være tilgængelig på Netflix i 2021. Et seksdelt live-action genindspilningsshow kaldet The Witcher: Blood Origin er også i projekterne, men der er ikke sat nogen lanceringsdato.