Don't Look Up har endelig droppet sin teaser, og med DiCaprio og JLaw på deres mission for at redde verden, har vi meget at se frem til.Netflix er klar til at bringe endnu en rumorienteret funktion, Lad være Kig op. Vi kommer til at nævne alt, hvad vi indtil videre ved om Jennifers og Leos næste. Spænd op, for denne tur bliver spændende.

'Slå ikke op' - Teaser, udgivelsesdato og mere

Udbrød med glæde, fordi teaseren til 'Don't Look Up' er officielt ude. Med JLaw og Leo i frontlinjen ser rollebesætningen stærke ud.

Kig ikke op

Begge stjerner i filmen er astronomer, og deres motiv er at gøre alle opmærksomme på en komet, der er på vej til at ramme Jorden.Der er dog et twist.

Ingen tror på, at de to gør det sværere for astronomerne, Jennifer og Leonardo. Listen over ikke-troende er lang og Mary Streep, præsidenten er en af ​​dem. Maryl har også sin søn, Jonah Hill, som du kommer til at finde mere end den almindelige irriterende.

Her er et kig på traileren. Jeg lader teaseren tale.

Adam McKay er forfatteren og instruktøren af ​​sci-fi-filmen og rollebesætningen, Åh gud, driver allerede alle til vanvid. Adam McKay har også været en del af The Big Short, Anchorman og Step Brothers.

Sammen med Jennifer og Leo vil rollebesætningen se Jonah Hill, Cate Blanchett, Tyler Perry, Timothee Chalamet, Matthew PERRY, Meryl Streep, Rob Morgan, Chris Evans, Ariana Grande og Mark Rylance.

Kig ikke op

Den første trailer efterlader dig i split tager dig med på en tur fuld af sjov. Rollelisten er ret fantastisk og imponerer dig med andre medvirkende væk fra hovedstjerner.

Kig ikke op swings på Netflix, der kommer den 24. december. I udvalgte teatre kan du forvente, at det bliver den 10. december.

Mest åbenlyst har Leo været savnet i aktion i et stykke tid, og derfor ville det være en fornøjelse at få ham tilbage. Sci-fi-komedien er meget, end hvad du kan forvente på skærmen.

Med Leo og JLaw på skærmen sammen, er jeg i, er du?