Problemer med dårlig forbindelse er blandt de mest almindelige problemer, som Wi-Fi-brugere står over for. Dette problem opstår hovedsageligt, hvis din Wi-Fi rækkevidde er kort. Man kan slippe af med dette problem ved hjælp af en Wi-Fi-forlænger, som vil udvide rækkevidden af ​​Wi-Fi. Hvis du leder efter at lære mere om Wi-Fi-forlænger, hvad er dens anvendelser, og gør det faktisk nogen forskel på det normale signal eller hastigheden på Wi-Fi, så er posten, hvor du skal være.

I dette indlæg skal vi tale om Wi-Fi-forlængere og dække alle emner relateret til det. Desuden kan du bruge tipsene nævnt i dette indlæg til at øge din Wi-Fi rækkevidde.Hvad er en WiFi-forlænger?

Wi-Fi-forlænger eller repeater er et værktøj designet specielt til at øge rækkevidden af ​​dit Wi-Fi-netværk. For eksempel, hvis du har svært ved at fange Wi-Fi-signalet på hver etage i dit hus, så bør du prøve Wi-Fi-forlængeren. I lægmandsforstand gør en Wi-Fi-forlænger jobbet med at booste dit signal og slippe af med alle de døde zoner.En Wi-Fi-forlænger er en envejsløsning til at få en fejlfri trådløs forbindelse. Ved hjælp af en Wi-Fi-forlænger kan du sætte dit spillehus op i din kælder, og stadig få den bedste forbindelse.

Fordele og ulemper ved Wi-Fi Extender

Som med alt i denne verden har Wi-Fi-forlængere også deres egne fordele og ulemper. Lad os først se på alle fordelene ved en Wi-Fi-forlænger.

  • Wi-Fi-forlængere fungerer som en ledsager til din eksisterende router, det vil sige, at du ikke behøver at købe en ny router til en Wi-Fi-forlænger.
  • Hvis den placeres det rigtige sted, kan en Wi-Fi-forlænger i høj grad øge rækkevidden af ​​dit Wi-Fi-netværk.
  • Wi-Fi-forlængere er meget små i størrelsen, og de kan nemt sættes i en hvilken som helst stikkontakt.

Lad os nu se på alle ulemperne ved at installere en Wi-Fi-forlænger i dit hus.

  • Wi-Fi-netværk dublerer hovedsageligt dit Wi-Fi-netværk med sit eget navn. Ja, det lyder måske som et meget lille problem, men du bliver nødt til at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk i den ene del af dit værelse og et andet Wi-Fi-netværk på den anden side. Så kig efter en Wi-Fi-forlænger, der ikke genudsender det samme netværksnavn. Hvis det er muligt, så gå efter en ny router i stedet for at købe en WiFi-forlænger.
  • Wi-Fi-forlængeren øger uden tvivl Wi-Fi-rækkevidden til en længere afstand, men samtidig mindsker den også båndbredden. Det betyder, at du på grund af Wi-Fi-forlængeren vil få forholdsvis mindre hastighed end hvad du fik tidligere. Så hvis hastighed er en faktor, der hovedsageligt er vigtig for dig, så vil vi ikke anbefale dig at gå efter en Wi-Fi-forlænger.

Hvordan fungerer WiFi Extender?

Wi-Fi-forlænger eller populært kendt som Wi-Fi-repeater er et simpelt værktøj, der forbindes til dit Wi-Fi-netværk for at duplikere og genudsende det. I lægmandssprog gør Wi-Fi-forlængere alt dette for at øge signalområdet for din Wi-Fi til at dække mere jord.

Man kan opsætte en Wi-Fi-extender i sit hus ved at bruge sin smartphone eller computer ved at gå gennem appen eller hjemmesiden for Wi-Fi-extender-udbyderen. Det anbefales at installere Wi-Fi udvidet mellem din Wi-Fi-router og din døde zone.

Øger WiFi Extender WiFi-signal eller hastighed?

Som nævnt ovenfor booster eller forstærker en Wi-Fi-forlænger hovedsageligt dine eksisterende Wi-Fi-signaler. Først og fremmest trækker den den svage Wi-Fi-forbindelse fra senderen. Derefter forstærker den forbindelsen, før den udsender de forstærkede forbindelser til de steder, hvor det er nødvendigt. En Wi-Fi-forlænger hjælper utvivlsomt med effektivt at udvide dit Wi-Fi-netværk, for at nå de steder, hvor dit WiFi kæmpede for at levere sin forbindelse. Vi er ret sikre på, at hvis du er i denne artikel, så må du have bemærket en svag Wi-Fi-forbindelse i en bestemt del af dit forretningsområde eller hjem. En WiFi-extender booster hovedsageligt den trådløse dækning for at overføre Wi-Fi-forbindelsen i en større radius. Og som et resultat, vil du være i stand til at modtage dine Wi-Fi-forbindelser, selv på langt de fleste positioner.

Så nu det næste spørgsmål, reducerer installation af en Wi-Fi-forlænger Wi-Fi-hastigheden? Ja, det vil reducere hastigheden, men det afhænger helt af, hvilken type forlænger du bruger.

Hvis du bruger single-band extendere, vil de give 50% mindre båndbredde. Dette skyldes, at enkeltbåndsrepeatere først modtager og derefter overfører hver pakke med data på den samme radiokanal.

Hvorimod, hvis du bruger dual-band repeatere, så vil du næppe stå over for noget problem relateret til båndbredde. De er hovedsageligt designet til at løse problemet med lav båndbredde ved blot at forbinde routeren på det ene bånd og give et Wi-Fi-signal væk på det andet. De bruger Fastlane-teknologi til at øge produktiviteten ved hjælp af begge Wi-Fi-bånd

Denne type forlænger koster dog mere, da de har brug for en ekstra Wi-Fi-radio. Hovedsageligt koster de omkring $20, og ved at bruge dem kan du nemt modtage 100 Mbps downloadhastighed.

Afsluttende ord

Så det her handlede om Wi-Fi-forlængere, hvordan fungerer det, hvad er dets fordele og ulemper, og påvirker installationen tilslutning og hastighed. Vi håber, at al din tvivl om Wi-Fi-forlængere ville have været klar nu. Men i tilfælde af, at du sidder tilbage med nogen tvivl eller ønsker at give et forslag vedrørende posten. Du er fri til at bruge kommentarfeltet nedenfor.