I sammenligning med Wonder Woman 1984 blev efterfølgeren officielt grønt tændt den 27. december 2020. Med Jenkins og Gadot officielt tilbage, og Warner Bros. sagde, at filmen ville få en regelmæssig biografpremiere. Nå, den gode nyhed er her. Vi ved, at trilogien er i gang nu på grund af DC FanDome-begivenheden.

Wonder Woman 3 undervejs

Patty Jenkins og Lynda Carter, direktørerne for Wonder Woman-serien. Talte om DC-superheltens popularitet i dag på DC FanDome. Og førstnævnte afslørede, at tredje rate stadig er i gang. Ja, kan du forestille dig, hvor spændende denne nyhed er?'Vi er super begejstrede for Wonder Woman 3. Gal (Gadot), som er så kede af ikke at være her, som er den travleste person i verden, med nu tre små børn og skyder,' ifølge Jenkins.

'Vi er alle tre meget begejstrede for nogle ting, der kommer op med Wonder Woman 3', afslørede Jenkins og holdt den næste funktion skjult.Wonder Woman 3 Kommende synopsis diskussion

Patty Jenkins, instruktør og medforfatter af Wonder Woman 1984, afslørede i januar 2019, at plottet for en tredje Wonder Woman-film er blevet planlagt, efter at den primære fotografering af filmen var afsluttet. Ifølge instruktøren vil det følgende afsnits handling finde sted i dag.

Jenkins erkendte i et interview i december 2020 med Happy Sad Confused-podcasten, at mens hun og Geoff Johns allerede havde slået en hel historie til en tredje film. Hun er nu i tvivl om at gøre det i betragtning af den nuværende virkelighed i miljøet. Usikker på, om det bliver hendes næste film, og om hendes følelser omkring den vil ændre sig.

Gal Gadot hævdede i et interview med MTV News, at hun ønsker, at den tredje Wonder Woman-film skal finde sted i nutiden. Og at hun ikke har nogen begejstring for at gense historien. Fordi hun mener, at de perioder i Wonder Womans liv er blevet håndteret vidunderligt. Så måske vil vi komme til at se den seneste teknologi i denne kommende film.

Alt sammen på grund af den anden film

Den anden film var et kæmpe hit, og det ved vi alle. Toby Emerrich, formanden for Warner Bros., meddelte dengang, at produktionsstudiet havde fast-tracket den tredje film, som også er beregnet til at være franchisens sidste del.

Med næsten halvdelen af ​​alle HBO Max-medlemmer, der så den samme dag, den blev udgivet. Han bemærkede: Mens fans over hele verden fortsætter med at omfavne Diana Prince, der driver den stærke åbningsweekends optræden af ​​Wonder Woman 1984, er vi glade for at kunne fortsætte hendes historie med vores virkelige Wonder Women, Gal og Patty, som vil vende tilbage for at afslutte den længe planlagte teatertrilogi.

Det er alt for nu; hvis der er nogen yderligere udvikling på denne forestående film, vil vi være sikker på at give dig besked.