Hvad ved vi indtil videre om 'Call Me Kat' sæson 2? Ummm, bogstaveligt talt alt! Den kommende sæson af denne fænomenale sitcom får premiere den 9. januar 2022 . Gør dig klar til noget sjov!Call Me Kat fortæller om Kat, en 39-årig singlekvinde, der hver dag kæmper mod kulturen og sin mor for at illustrere, at du ikke kan få alt, hvad du søger og stadig være glad. Det burde vi lære af Kat.

Hun siger op som universitetsprofessor i Louisville og bruger de penge, hendes familie har sparet til sit ægteskab, til at starte en kattecafé i Louisville.

Nu er alles favorit Cat Cafe og den vidunderlige kvinde, der driver den, tilbage!Call Me Kat Sæson 2 Officiel synopsis

Inden vi kommer ind i sæson 2-castet, lad os gennemgå den officielle synopsis af den kommende sæson.

I sæson 2 er Kat tilbage og navigerer i livets op- og nedture med lidt mere selvsikkerhed og meget mere finurlighed. Kat er i sit rette element på sin livlige kattecafé og arbejder sammen med sine venner: Randi og Phil.

På den anden side af vejen forbliver den lokale pianobar, drevet af Carter, bandens foretrukne vandhul, hvor Max, slynger drinks og charmerer gæsterne.

Hele tiden holder Sheila aktivt styr på sin datters romantiske liv, som fandt Kat i et svært sted i slutningen af ​​sæson 1, da hun skulle vælge mellem sin nye skønhed, Oscar, eller hendes mangeårige crush, Max.

I år vil Kat befinde sig i alle mulige knibe, og håndtere dem, som hun kun kan – med glæde, humor og positivitet.

Call Me Kat Sæson 2 Cast Guide

Kats forholdsguide er her til sæson 2! Bortset fra historien, hvad gør så dette show interessant? Selvfølgelig er rollebesætningen fremragende. Nu hvor sæson 2 næsten er her, er det tid til at gennemgå rollebesætningen.

Mayim Bialik Som Kat

Call Met Kat er vagt uden alles favorit 'Kat'. Hun vil næsten uden tvivl vende tilbage i sæson 2 af showet.

Kat er en 39-årig single dame, der leder en kattecafé i Louisville. Og forsøger at finde den rette balance mellem hendes værdifulde liv og hendes konstante følelse af isolation.

Swoosie Kurtz som Sheila

Kats dominerende mor, som ikke kan forstå, hvorfor hendes pige foretrækker at forblive ugift og konstant presser hende til at møde forskellige mænd.

Leslie Jordan som Phil

En nylig single homoseksuel person, der arbejder som Kats cafés chefbager.

Kyla Pratt As Randi

Kyla Pratt begyndte sin skuespillerkarriere, da hun var meget ung. Hun er ikke bare en skuespiller, men hun er også en fantastisk musiker.

Hun skal optræde i anden sæson af Call Me Kat som servitrice på Kats café.

Cheyenne Jackson som Max

Kats bekendtskab og tidligere college-romantiske interesse, der arbejder på Carters pub efter at være kommet hjem fra mange års internationale rejser.

Julian Gant som Carter

Indehaveren af ​​baren nærmest Kats café. Som vi alle er klar over. Julian Gant vender også tilbage i sæson 2 som Carter.

bortset fra hovedpersonerne, vil vi også se andre faste karakterer i den kommende sæson.

Serien mister desværre sin showrunner. Darlene Hunt, der også fungerede som executive producer på showet, forlader showet.

Call Me Kat sæson 2 lille episodeopdatering

Vil du have en gratis opdatering fra os ud over de sædvanlige opdateringer? Ja, vi ved, at vi kun skulle levere cast-opdateringer, men lad os gennemgå navnene på tre kommende episodetitler og udgivelser.

    Afsnit 1 – Call Me Kerfuffled – 9. januar 2022 Afsnit 2 – Call Me By My Middle Name – 13. januar 2022 Afsnit 3 – Call Me a Sporty Giant – 20. januar 2022

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Call Me Kat (@callmekatfox)

Fortæl os, hvad du synes om den kommende sæson? Er du spændt? Bliv hos os for at få flere opdateringer om flere kategorier.