De dage er forbi, hvor du skal forberede dine CV'er og følgebreve for at ansøge om et job, takket være TikToks CV-prøve. Her finder du, hvordan du kan bruge din TikTok-video til at søge og få et job.

Selvom TikTok oprindeligt blev lavet til underholdningsformål, har det med tiden vundet en enorm popularitet i samfundet på grund af dets store udvalg af indhold. TikTok har hjulpet mange kunstnere med at rejse sig i deres karriere, men tværtimod er det også ansvarligt for fremkomsten af ​​forskellige kontroversielle trends, såsom Face Wax Challenge og Corncob Challenge.Ikke desto mindre, nu på den positive side, bruger TikTok sin popularitet til at hjælpe brugere med at blive ansat. Efter at have bemærket den pludselige stigning i karrieremulighederne for skabelse af indhold, videodelingsplatformen, har TikTok besluttet at lancere sit eget initiativ. I lang tid er TikTok blevet brugt til mange andre formål udover underholdning, såsom at gøre forretninger på TikTok som et markedsværktøj. For nylig skrev TikTok, at de ønsker at tilføje mere værdi til publikumsoplevelsen med deres platform ved at bruge dens popularitet som en kilde til rekruttering.

Alt om TikTok CV'er

Programmet TikTok Resumes vil være gyldigt indtil 31. juli og har allerede tonsvis af mærker, der er klar til at investere i det. Ved at bruge denne mulighed kan man ansøge om digitale og indholdsskabende stillinger hos virksomheder som All Recipes og Popsugar. Dette er en tovejs aftale, da den digitale ansøgning indsendt af forskellige skabere vil give dem mulighed for at demonstrere de færdigheder, som forskellige ledige stillinger beder om. Men hvis du er god inden for gæstfrihed og detailhandel, er der også noget for dig, da Target og Chipotle er en del af dette TikTok-initiativ.At få muligheden for at søge almindelige job ved hjælp af dette nye TikTok-initiativ vil helt sikkert åbne en ny måde at rekruttere folk på i den kommende fremtid.

Hvordan ansøger man ved hjælp af TikTok CV'er?

Det er meget nemt at ansøge om forskellige job ved hjælp af TikTok CV'er. For eksempel, hvis du vil ansøge om en specifik virksomhed eller ledig stilling, skal du bare tagge dem eller bruge hashtags. Udover dette kan du også oprette en specifik video relateret til det job eller den virksomhed, du søger for at tiltrække de rekrutterede mod dig. Vigtigst af alt, glem ikke at bruge hashtagget #TikTok CV mens du uploader dit indhold.

Dette initiativ fra TikTok opfordrer også til den nye måde at søge almindelige job på uden at dele dine personlige oplysninger som e-mailadresse og telefonnummer. Dine indsendte CV'er, i form af video, vil være tilgængelige offentligt, og enhver rekrutterer, der leder efter en mulig kandidat, kan kontakte dig via den video.

Endelig er dette initiativ hovedsageligt USA-baseret, så du vil hovedsageligt få amerikanske rekrutterere. Du kan søge mere om dette initiativ ved at gå www.tiktokresumes.com på nettet eller søger #TikTok CV på TikToks officielle app.

Så hvis du tror, ​​du er kreativ nok til at imponere forskellige virksomheder og rekrutterere, hvorfor går du så ikke til TikTok og viser dine færdigheder?