En lookalike af Jennifer Aniston bryder internettet med sin Tiktok-video, hvor hun kan ses lave en perfekt lighed med 'Friends-stjernen'. Lisa Tranel, med TikTok-kontoen @she_plusthree, fangede al opmærksomheden med sin seneste video, hvorefter fans bemærkede en utrolig lighed mellem Tranel og Jennifer Aniston.

Lisa Tranel delte for nylig en video på Tiktok, hvor hun kan ses spille Anistons karakter 'Rachel Green' fra 'Friends'. Videoen postet af Tranel nåede 2,7 millioner visninger på mindre end 48 timer og vendte alle øjne mod hende på Tiktok. Lisa Tranel, som er enlig mor, bliver ved med at dele videoer på TikTok ofte.

Jennifer Anistons Lookalike bliver viral med sin TikTok-videoTranel ses læbesynkronisere en scene af Aniston fra et afsnit af 'The One Where Chandler Can't Remember Who Sister'. Denne særlige episode blev sendt tilbage i 1997.

Jeg vil gerne holde op, men så synes jeg, at jeg skal holde det ud, mundheld Tranel over den originale lyd. Så tænker jeg, hvorfor skulle sådan en person blive i sådan et nedværdigende job, bare fordi det er fjernt relateret til det felt, de er interesseret i?TikTok-brugeren Lisa Tranel ses sidde i sin bil og lave lip-sync-scenen af ​​Rachel fra Jennifer Anistons populære show Friends. Dette er scenen, hvor Aniston som Rachel Green interagerer med Courteney Coxs Monica Geller.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Lisa Tranel (@she_plusthree)

Jennifer-fans gik amok efter at have set denne video. Emmy-vinderen Jennifer Aniston har fascineret fans med sin skønhed og upåklagelige skuespillerevner. Denne gang ser det dog ud til, at hendes lookalike kom til nyhederne ved at genskabe Jennifers scene.

Med denne video, der går viralt, strømmer Aniston-fans over til Tranels TikTok-konto for at tjekke flere billeder og videoer.

Der synes at være en åbenlys lighed mellem Jennifer Aniston og Tranel, da TikTok-brugeren også afslørede, at hendes følgerantal steg fra den ene dag til den anden. Tranel er endda nødt til at præcisere på sin TikTok-profil, at hun 'ikke er Jennifer Aniston'.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af Lisa Tranel (@she_plusthree)

Jennifer Aniston blev set som Rachel Green i den amerikanske tv-sitcom 'Friends', som blev sendt på NBC i ti sæsoner, fra 1994 til 2004. Showet blev skabt af David Crane og Marta Kauffman. For nylig kom Aniston til en genforeningsspecial med sine medstjerner David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox og Lisa Kudrow. Den blev sendt i maj på HBO Max.