Ikke en særlig god dag for Hasan Piker.Hasan Piker er forbudt på Twitch, og streameren selv har delt årsagen til forbuddet. Streameren er en af ​​Twitch's mest populære alle tiders streamere.

Hasan førte sin forklaring ud efter årsagen til hans forbud, som var hans anti-hvide racisme-kommentar sammen med, at han brugte verden, da han brugte ordet kiks, mens han udsendte.

Forbuddet blev straks sat i kraft efter hans udsendelse, der gik live i dag. Hans udsendelse i dag handlede om at se klip fra tidligere streams med over 40.000 live-seere, der så ham.Streameren sagde også, hvordan hans forbud er relateret til hans brug af ordet kiks, hvilket forårsagede en debat mellem ham og hans seere. Han ignorerede hvide mennesker med brugen af ​​dette ord.

Den berømte streamer, der primært har været årsag til mange debatter, forsvandt fra Twitch-platformen siden den 14. december.

Hvem er Hasan Piker?

Hasan Piker aka populær som HasanAbi på Twitch og er en berømt stjerne på platformen.

Hasan er en af ​​de mest sete streamere på Twitch-platformen. Udover at være Twitch-streamer var han tidligere journalist. Derudover var han også politisk kommentator på venstrefløjen.

Mens hans Twitch streamer, giver Piker også sine meninger om nyheder, spiller videospil og taler om politik.

Streameren er født i New Jersey og opvokset i Istanbul, Tyrkiet. Med millioner af visninger på hans streams har han tilhængere, der hober sig op på daglig basis.

Desuden er han også et kendt navn på YouTube. Til dato har han samlet set 160 millioner visninger på YouTube.

Hans grund til forbud mod Twitch!

Den 14. december blev Hasan udelukket fra Twitch.

Han brugte ordet cracker under streamen, hvilket førte til hans mulige forbud mod platformen. Det betragtes som anti-hvid racisme.

På Twitter skrev han: Det er til præcis, hvad du tror, ​​det er. Anti-hvid racisme for at bruge udtrykket 'cracker'.

Hasan har sammen med sine følgere oversvømmet Twitter med deres konstante spyt.

Twitch har til gengæld ikke sagt noget om forbuddet endnu. På Twitchs regelbog er der dog en begrænsning mod at bruge hadefuldt og racistisk indhold.

Vi vil handle i alle tilfælde af hadefuld adfærd og chikane, hedder det i Twitch-politikken.

De mest alvorlige overtrædelser kan resultere i en suspension på ubestemt tid ved den første lovovertrædelse.

Om Hasans tilbagevenden!

Nå, nogle siger, at det er i 7 dage, og nogle siger, det er på ubestemt tid.

I øjeblikket er der ingen officiel forpligtelse til HasanAbis tilbagevenden til Twitch. Pikers YouTube er også ret kraftfuldt, og derfor kan han flytte til YouTube, når han vil.

I det følgende tweet talte Piker også om sit kommende indhold, som han måske ikke kunne komme videre med.

streams vil jeg ikke være i stand til på trods af at jeg har stillet noget ildindhold op – honningkagehusbyggerstream med alle la streamerne i morgen –@jpegmafiaog@TSM_Mytespil glorie på onsdag –@Amouranthspabad-strøm torsdag, lød det.

Mere opdatering!

Hasan har også delt en opdatering om sine streamingdetaljer, mens han er væk fra platformen.

Han vil streame på YouTube.

Hvad er dine tanker om dette? Lad os vide.