Tiffany Haddish og Common er ikke længere sammen.Parret var sammen i næsten et år. De begyndte at date i 2020. Rapporter, der er kommet ud, fortæller os årsagen til bruddet. Tilsyneladende har Tiffany og Common for travlt til at slå tæerne mod en alvorlig forhold.

Tiffany, skuespilleren vi alle kender fra Pigerejsen, talte i et interview om hendes forhold til rapperen i august 2020. Dette var under deres Steve-O's podcast.

Dengang, for tiffany, var det det bedste forhold, hun har været i, og det var hendes udtalelser.I interviewet talte hun også om sin transformation, jeg har tabt mig 20 pund, siden jeg har været i dette forhold. Jeg føler mig mere sikker på mig, og det er ikke ham, der gør det. At vide, at jeg har nogen, der bekymrer sig om mig, som virkelig har min ryg - det ser ud til, at han har det alligevel - og jeg elsker det. Jeg elsker ham.

Det var en fælles beslutning, efter at de begge havde sagt op.

Tiffanys og Commons brud!

Ifølge kilder var det en mindelig splittelse,

Desuden tilføjer kilden, at de begge stadig tænker meget højt om hinanden, arbejdsforpligtelser viste sig simpelthen at være for meget til, at de kunne komme videre.

Tiffany og Common besluttede i sidste ende at afslutte tingene, før de fortsatte med et langdistanceforhold, tilføjede kilden yderligere.

Common vil være i USA i de næste seks måneder. Det skyldes, at han skal optage til et tv-program. På den anden side er Tiffany i øjeblikket i Atlanta for en Disney-film med Owen Wilson .

Nyheden ramte medierne, efter at Tiffany delte et flirtende meme på sit sociale medie den 28. november.

Hun tilføjede en video og billedteksten læste: Jeg vil have denne type handling i mit liv.

Parret i videoen er i gang.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish)

Hun tilføjer yderligere, Bring in the Acrobats #kissingChallenge nogen må hellere begynde at strække ud. Jeg så dette på @jaleelwhite story og kunne ikke stoppe med at grine. Men det er den slags handling, vi alle bør have.

I november 2020 blev Som en chef skuespillerinde fortalte om sit forhold.

Du ved, jeg går måske over til hans hus et par nætter om ugen, og så er jeg hjemme hos mig, sagde skuespillerinden

Sådan har jeg gjort det.

Hun tilføjer så: Hvorfor? Fordi jeg tror på, at fravær får hjertet til at vokse mere. Desuden betaler han ikke alle mine regninger! Så jeg kan ikke være der hele tiden.

Common var lige så glad for at have Tiffany i sit liv. Som han sagde, er han taknemmelig for at have hende i sit liv og omtalte hende også som envidunderlig kvinde, en dronning og bare en smuk person.

Hvad synes du om Tiffanys og Commons brud?