Superman & Lois Sæson 2 havde en udpeget fornyelse til marts 2021. Så du er bestemt nysgerrig efter, hvad showet har for publikum i fremtiden.Lad os finde ud af det.

Todd Helbing er klar til at lede os gennem nogle af de grundlæggende ting for showet. Den første sæson af programmet er nu mere end slut, og lad mig ikke engang komme i gang, hvilken vidunderlig sæson det var.

Start til slut var intet mindre end absolut sjov. Så vi kan forstå, hvis du har lyst til mere af showet. De forventninger, vi har fra showet, er nu ude, og Todd har været den, der har bekræftet dem.Tid til at dykke ind.

Superman og Lois sæson 2

Vi er allerede vant til mange Kryptonians fra Superman & Lois.

Helbing siger - Fra de tidligste dage, hvor Greg Berlanti og jeg talte om dette show, var spørgsmålet altid, 'okay, hvis vi skal gøre det her, hvordan skal vi gøre det anderledes?'

Han tilføjer yderligere: Og hvis du gennemgår nogen af ​​filmene, tror jeg, at den naturlige tendens er, at du skal have nogen så stærk og kraftfuld som Superman, ellers ville han aldrig tabe. Historiemotoren, som vi dog har, og det, der virkelig er vigtigt, er familien af ​​den. Så når du først er blevet far, når Superman blev far, har han svagheder, som han aldrig har haft før, hans tanker om Lois, om drengene. Det familieaspekt gør ham til en svagere på mange måder, fordi han elsker mere. Men det gør ham også til en bedre helt, for han har noget at kæmpe for.

Det er klart, at for Helbing spiller effektniveauer en afgørende rolle.

Han tilføjer mere - Det behøver ikke at være nogen, der kan slå så hårdt som Superman,

Jeg tænker på slutningen af ​​afsnit 14, da han kom tilbage, og han måtte fortælle sin kone, at han ikke kan finde Jordan. Der er et blik i Tylers ansigt, som om han ikke ved, hvad han skal gøre. Det er de situationer, vi ønsker at sætte Superman i. For jeg tror, ​​for os alle, forfattere, skuespillere, producere, at det er det vigtigste, og hvad der virkelig virker på vores show.

Udgivelsesdato og rollebesætning Deets!

Alle de store showudgivelser for CW finder sted i efteråret. Det kan dog være lidt anderledes for Superman og Lois sæson 2, da det kan være indtil 2022, at vi ser en ny sæson.

Årsagen til forsinkelsen er, at rollebesætningen har et ret stramt program. Stjernepige er i kø, og den næste er indstillet til at sende før eller siden.

Super pige Sæson 6 er også klar til at blive sendt, mens finalen vil være i september 2021. Alle disse planer efterlader ikke plads til eller plads til Superman & Lois sæson 2.

Næste sæson fortsætter lige fra det sted, hvor sæson 1 sluttede. Castet til sæson 2 vil også være det samme med lidt her og der.