For nylig fandt TikTok-brugere Keanus deepfake på TikTok. Reeves' dobbeltgænger på TikTok går under brugernavnet unreal_keanu. Fortsæt med at læse videre for at få flere detaljer om hele sagen.

Er Keanu Reeves på TikTok?

Svaret på ovenstående spørgsmål er et stort nej. Keanu Reeves er ikke til stede på TikTok eller nogen anden social medieplatform. Så hvis du er en af ​​de TikTok-brugere, der troede, de stødte på hans profil på TikTok, så tro om igen.I modsætning til mange skuespillere i underholdningsindustrien, Matrix-opstandelsen star har holdt afstand til de sociale mediers verden. Under en tidligere interaktion med Underholdning i aften , afslørede Keanu, hvorfor han holder sig væk fra sociale medier.Keanu sagde til mediet, 'Privatliv er vigtigt for mig. Og ja, jeg har ikke rigtig noget at sige om noget!' Privatliv er noget af yderste vigtighed for Hollywood-skuespilleren.

Keanus deepfake har overtaget TikTok

Ja, du læste rigtigt. Keanu Reeves deepfake, der går under brugernavnet, unreal_keanu har overtaget videodelingsplatformen TikTok. Det er blevet oplyst, at dobbeltgængeren på dette tidspunkt har næsten 6,5 millioner følgere på TikTok.

Keanus deepfakes TikTok-bio lyder: 'Parodi, liv og evig ungdom.' Lige nu er personens virkelige identitet ikke blevet afsløret, hvorfor mange fans troede, at personen bag kameraet muligvis bruger CGI-teknikker for at få ham til at ligne skuespilleren.

På den anden side troede nogle fans, at personen bag kameraet var selveste Hollywood-skuespilleren Keanu Reeves. Det er ikke første gang, at en berømtheds dobbeltgænger overtager platformen TikTok.

Der er også en Taylor Swift deepfake

Tidligere overtog Taylor Swifts deepfake den sociale medieplatform TikTok. På det tidspunkt narrede og forvirrede et brugernavn ved navn @traumarn13 fans til at tro, at hun var Taylor Swift.

Brugeren var i stand til at overbevise fansene om, at hun var rockstjernen Taylor Swift ved at bruge makeup og kjoler. Nu, hvor Taylor Swift har sluttet sig til TikTok, er det blevet lettere for folk at finde ud af, hvem der er den rigtige Taylor Swift.

Taylor Swifts lookalike gik viralt på TikTok sidste år. På et øjeblik fik hun opmærksomhed fra alle Swifties derude. Alt om udseendet af Taylors dobbeltgænger skreg Swift.

Navnet på Taylors lookalike er Ashley, og hun omtaler sig selv som en professionel berømthedslookalike. Hun sælger endda T-shirts, hvor der står 'Swift Life' online. I en af ​​hendes TikTok-videoer tog hun Taylors look fra musikvideoen til hendes sang 22.

Troede du, at Keanu Reeves sluttede sig til TikTok? Fortæl os venligst dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at holde dig opdateret med os for de seneste opdateringer fra showbiz-verdenen.