2FA eller to-faktor-godkendelse er en effektiv måde at holde dine kontodata mere sikre mod hackere. Dette udtryk bliver vigtigere med sociale medieplatforme som Snapchat, som er det mest foretrukne sted for hackere at stjæle dine personlige oplysninger.

I lægmandsforstand tilføjer 2FA et beskyttende lag mellem dig som bruger og en uautoriseret person, der forsøger at få adgang til dine oplysninger. Så hvis du ikke går ind for to-faktor-godkendelse for din enhed og konti, der indeholder dine personlige oplysninger, så holder du dem begge åbne for hackerangreb. I de fleste apps og websteder er det obligatorisk at følge to-faktor-godkendelse, men på platforme, hvor du får mulighed for at vælge eller afvise, skal du vælge 2FA, da det er et vigtigt værktøj til at beskytte dig mod svindlere.Hvad er Snapchat 2FA SMS-svindel?

Så hvis du har brugt Snapchat i lang tid i, er vi ret sikre på, at du skal have modtaget en besked om, at din enhed bliver pinget for en 2FA-anmodning. For nylig talte en Snapchat-bruger, Alex Zaboura om denne sag, men tweetede, i orden så det ser ud til, at alle får 2FA-tekster. Det er sket for mig i dag siden eftermiddag. Jeg tror, ​​at det sandsynligvis (sic) er en fejl i systemet eller noget, fordi selv efter at have ændret en adgangskode til en vanvittig (sic) mængde af tegn, ser vi stadig ud til at få denne tekst. @snapchatsupport Jeg indgav supportbilletten, men ville markere, at jeg får Snapchat 2FA-koder via tekst hvert 10.-15. minut, jeg kan ikke blokere, fordi det kommer fra forskellige telefonnumre. Nogen indtaster manuelt mit telefonnummer. Hjælp venligst med at løse!!

En afgørende ting at bemærke ved disse 2FA-tekstbeskeder er, at de kommer direkte fra Snapchat, som er en helt ny måde at phishing-angreb på.

Generelt pålægger hackere dig hovedsageligt at klikke på et link ved at hævde, at du får gratis Amazon-gavekort, eller du skal klikke på linket for at beskytte din konto mod at blive slettet. Og når du først har klikket på det pågældende link, vil det påvirke dit systems ydeevne, da det automatisk installerer malwaren i det. Mens du nogle gange, når du har klikket på linket, bliver omdirigeret til en webside, hvor du skal udfylde dine personlige oplysninger.

Men nu har svindlere opfundet en ny måde at snyde brugere på, det vil sige at sende Legend 2FA-beskeder fra selve Snapchat. Ifølge mange klager får mange brugere 2FA-beskeder fra Snapchat hvert par minutter, hvilket bestemt er irriterende. Det værste ved disse beskeder er, at de kommer fra forskellige numre hver gang, og det giver ingen mening at blokere et bestemt nummer.

Snapchat har ikke talt om problemet endnu, men antallet af stemmer, der står over for problemerne, stiger dag for dag.

Hvordan stopper man disse beskeder?

Der er ikke nogen officiel måde at løse dette problem på, men du kan prøve at deaktivere brug af Snapchat-konto i et par dage og derefter genaktivere den. Dette trin kan forhindre, at beskederne kommer til dit telefonnummer.

Vigtigst af alt, bør du aldrig svare tilbage på disse beskeder eller acceptere dem. At gøre dette kan give svindlere adgang til din konto og hjælpe dem med at stjæle dine data.

Så vær opmærksom. Vær opmærksom på forskellige fiduser og tricks, der bruges af hackere, da det at være opmærksom er den eneste måde at holde dine data sikre mod hackere.