En modbydelig, snydende eks...

'Dancing With The Stars'-pro-Cheryl Burke raser! I en nylig TikTok-video slog hun tilbage på en af ​​sine unavngivne ekser for at være hende utro. Videoen var sat til Adeles powerballade 'Set Fire to the Rain' fra 2011 og viste en del af sangen, hvor hun synger, 'The last time'.

Hun nævnte, at 'da han sagde, at han aldrig ville tale med hende igen, fandt jeg sms'er, viagra og en halskæde gemt i et par af hans sko.' Da hun så deprimeret ud i videoen, tilføjede Cheryl: 'Den sidste gang er helt rigtig! Hun tilføjede også en masse hashtags som Goodbye forever...#exessuck #goodbyeforever #hopeitwasworthit.'

Hvem snød Cheryl?Mens Cheryl har afholdt sig fra at afsløre denne hendes modbydelige eks, er fans næsten sikre på, at denne video er blevet lavet for at skælve hendes eksmand Matthew Lawrence, 42, som hun blev skilt fra i februar 2022, med henvisning til 'uforenelige forskelle.'

Eks-parret, der engang var sindssygt forelsket, deler en lang romantisk historie tilbage til 2007. De annoncerede deres brud i 2008, men fandt sammen igen i 2017 og byttede ringe i 2018. En fan skrev: 'Det er trist at tænke på, at Matthew gjorde det. at. Lidt dæmper hans image for mig.

En anden fan nævnte: 'Løb til kommentarerne for at se, om det her handlede om Matthew.' Nogle fans kommenterede, at det ikke er rigtigt at drage konklusioner om, at hun henviste til sin eksmand. En tilhænger spurgte: 'Antager vi bare, at det er Matthew, eller kunne det være en anden eks?'

Burke, på den anden side, har ikke delt denne video på nogen andre sociale netværkssider undtagen TikTok. Hvis det ikke er Matthew, hvem kunne det så være? Nå, hvis du er nysgerrig, har jeg trukket nogle potentielle navne frem, som denne video er lavet til.

  • J.T. Torregiani: Cheryl Burke datede J.T. Torregiani, en restaurantør, fra juli 2014 til maj
  • Josh Hopkins: Cheryl Burke datede den amerikanske skuespiller og amatørmusiker fra februar til juli 2014.
  • Joffrey Lupul: Cheryl Burke datede Joffrey Lupul i juni 2012. Han er en canadisk tidligere professionel ishockeyforward
  • Maxwell Zagorski: Den amerikanske model Maxwell Zagorski og Cheryl Burke daterede fra december 2008 til januar 2010.
  • Nick Lachey: Det rygtedes, at Cheryl Burke og Nick Lachey var kærester i maj 2006. Lacheys bror, Drew Lachey, var Burkes dansepartner i sæson 2 af Dans med stjernerne .

Nu tror jeg, at hvis ikke for hendes eksmand, Cheryl kan have henvist til en af ​​disse mænd, hun deler en datinghistorie med. Burke har været en 'åben bog', siden hun blev skilt fra Lawrence på trods af hendes udtalelse, og hun tager ofte til sociale medier for at dele glimt af hendes følelsesmæssige behandling og mentale sundhed.

I 2011 udgav Burke sin selvbiografi, Danseundervisning . Inkluderet og fortalt, hvordan hun, i en alder af 5, blev overgrebet af en handyman, der hjalp hendes familie, som gentagne gange kælede for hende. Med hensyn til denne video, hvem tror du, det kunne være?