Sarah Harding, Girls Aloud-sangerinden, døde den 5. september 2021.

Nyheden blev delt og bekræftet af Hardings mor søndag morgen. Sarah, 39, var midt i en kamp mod brystkræft.

Marie, Hardings mor, gjorde nyheden officiel på Instagram, da hun delte den med verden. Hun brugte Sarahs konto til at sende beskeden til sine fans, og til illustration brugte hun et sort-hvidt billede af Sarah.Beskeden lød: Det er med dyb hjertesorg, at jeg i dag deler nyheden om, at min smukke datter Sarah desværre er gået bort.Mange af jer vil kende til Sarahs kamp mod kræften, og at hun kæmpede så stærkt fra sin diagnose til sin sidste dag.

Hun slap fredeligt væk i morges. Jeg vil gerne takke alle for deres venlige støtte i det forløbne år. Det betød alverden for Sarah, og det gav hende stor styrke og trøst at vide, at hun var elsket.

Jeg ved, at hun ikke ønsker at blive husket for sin kamp mod denne frygtelige sygdom - hun var en lysende stjerne, og jeg håber, at det er sådan, hun i stedet kan blive husket.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

Sarah Harding - Hvil i fred

Sidste august bekræftede Sarah sin diagnose med brystkræft, og hvordan den havde transfunderet til resten af ​​hendes kropsdele. Desværre talte hun også ud om, hvordan hun måske ikke er der til næste jul.

Sangerinden gennemgik også kemoterapisessioner hver uge.

For ikke længe siden løslod Sarah Hør på mig, hendes selvbiografi. Dette var virkelig en fantastisk mulighed for hende til at vise sine færdigheder og som hun sagde, være en del af noget sjovt og positivt at fokusere på

Hun nævnte også, hvor stolt hun er af bogen.

Husker Sarah...

I 2002 var Sarah Harding deltager i Popstars: The Rivals. Det var starten på hendes karriere og hendes vej til berømmelse. Først senere kom pigerne sammen for at danne Piger højt med Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy og Kimberley Walsh.

Det Piger højt gruppen blev enormt populær og droppede hits efter den anden. Nogle af dem inkluderet Kærlighedsmaskine og Lyden af ​​undergrunden. I 2013 gik gruppen fra hinanden.

Kort efter gik Harding for at være en del af filmene og tv-serien. Hun tog endda trofæet for Celebrity Big Brother hjem i 2017.

Nogle af hendes andre reality-programmer er Celebrity Masterchef og The Jump.

Mange celebs kondolerede. Nadine Coyle skrev, jeg er helt knust!! Jeg kan ikke komme i tanke om ord, der overhovedet kan udtrykke, hvordan jeg har det med denne pige, og hvad hun betyder for mig!! Jeg ved, at så mange af jer vil have det sådan. For nu sender jeg så meget kærlighed til dig!!!

Olivia Bowen, fra Love Island tweets, Så ødelæggende. Hvil fredeligt Sarah Harding, en stjerne, jeg voksede op med at synge sammen med.