Trainspotting skuespiller, Johnny Lee Miller er klar til at spille rollen som premierminister John Major i den kommende sæson 5 af The Crown. Miller har et stort ansvar at tage, da den påtager sig rollen som premierminister i den succesrige kongelige dramaserie, The Crown, der følger i fodsporene på Gillian Anderson, der blev tildelt Golden Globe og en SAG-pris for sin smukke præstation i rollen som Margaret Thatcher i sæson 4.Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af The Crown (@thecrownnetflix)

Crowns officielle Instagram-kanal postede billedet af Johnny Lee Miller med billedteksten, Jonny Lee Miller skal spille John Major i den femte sæson af The Crown.

The Crown sæson 5 udgivelsesdato

Produktionen af ​​sæson 5 begynder i næste måned, midt i den igangværende coronavirus-pandemi, med helt nye ansigter, der kæmper om tronen. Rollen som dronning Elizabeth II vil blive spillet af Imelda Staunton , som tidligere blev spillet af Olivia Colman , der blev hentet som afløser for Claire Foy. Både Olivia Colman og Claire Foy spillede rollen som Queen Elizabeth 2 i deres respektive to sæsoner.Den 5. sæson er klar til at blive udgivet i 2022, og historien vil fortsætte, hvor den sluttede i sæson 4, dvs. julen 1990. Den kommende sæson vil fortsætte med at byde på noget mere drama, da året 1992 er blevet omtalt som Annus Horribilis af Dronning Elizabeth II. I 1992 blev prinsesse Anne og kaptajn Mark Phillips skilt. Derudover var der en katastrofal brand i Windsor Castle i 1992.

Læs også: Jennifer Aniston afklarer, om hendes ægteskab er på kort

Alt om Jonny Lee Miller

Jonny Lee Miller, 48, kom i søgelyset efter sin optræden i Trainspotting, drama/mørk komedie, som handlede om Edinburgh stofmisbruger, Renton, Sick Boy, Spud og Begbie. Showet var baseret på den berømte roman af Irvine Welsh. Når man ser på dens popularitet, besluttede producenten at lancere sin efterfølger, der blev udgivet i 2017.

Før han var en del af Trainspotting-castet, har Miller også spillet en vigtig rolle i filmen fra 1990, Hackere. Deres Miller blev castet over for Angelina Jolie. Duoen blev forelsket under optagelserne af hackere. Men efter afslutningen af ​​skyderiet afslutter duoen deres forhold, da Miller måtte vende tilbage til Storbritannien.

Overraskende nok, ud af ingenting, genforenede duoen sig og blev forlovet i 1996. På tidspunktet for forlovelsen var Miller kun 22, og Angelina Jolie var 20.

Efter 18 måneder af deres bryllup besluttede duoen i 1997 at gå fra hinanden, og Angelina Jolie anlagde en sag for at få en skilsmisse fra Miller i 1999.

Efter næsten 21 års adskillelse er rygterne dog høje om, at der er noget mellem Jolie og Miller, da Jolie blev set komme ud fra Millers hjem, mens hun var på familietur til New York. Hun blev igen set komme ud fra Miller's House sammen med sin 17-årige søn, Pax Thien.

Jonny Lee Miller er også kendt for at spille en vigtig rolle i tv-serien Elementære. I serien spillede rollen som Sherlock Holmes, hovedpersonen, modsat veteranansigter som Dexter, Smith og Lucy Lius John Watson.

Det bliver interessant at finde ud af, hvordan Miller portrætterer rollen som tidligere premierminister John Major, der var ansvarlig for stillingen i 7 år. Så det er alt for dette indlæg, vi ses snart med den næste sladder og nyheder, der kommer ud fra branchen.