Romain Molina , har en fransk fodboldjournalist fremsat opsigtsvækkende ubekræftede påstande om fodboldspillere på mikroblogsiden Twitter space session.Han nævnte ikke navnene på de personer, der er ansvarlige for dette, bortset fra at 400 unge spillere blev misbrugt, og selvom nogle trænere er gerningsmænd til forbrydelsen, fortsætter de stadig med at udøve deres erhverv frit.

Alt hvad du behøver at vide om Romain Molina og beskyldningerne fra ham

Læs videre for at vide mere om Romain Molina og beskyldningerne fra ham.

Hvem er Romain Molina?Romain Molina er en 30-årig fodboldjournalist. Hans journalistiske arbejde omfatter også basketball. Fra Frankrig bor den publicerede forfatter i øjeblikket i Andalusien, Spanien.

Romain Molina er forfatter til seks bøger efter hans biografi på Twitter. Det er også nævnt der, at han rapporterer/undersøgelser for The Guardian, CNN, BBC, The New York Times eller Le Temps.

Påstande fremsat af Romain Molina

Molina påstod, at Megan Rapinoe, USA's kvindelandsholdsstjerne, ikke var generet af, at haitiske piger blev voldtaget, og at hun foretrækker at tjene penge frem for at forsvare disse unge piger.

Molina har takket alle for støtten på Twitter. Mange spillere, der nu er en del af den franske Premier League, var involveret i denne maxi-skandale.

Den franske journalist, som er globalt respekteret, har fremsat disse påstande uden nogen konkrete beviser og har endnu ikke afsløret hele rapporten.

Den 36-årige stjernespiller Rapinoe har været på forkant med at rejse spørgsmål vedrørende kvinder og LGBTQ-samfundet. Hun var også med på Time Magazines 100 mest indflydelsesrige personer i verden-listen sidste år i 2020.

I sin karriere har Rapinoe vundet mange prestigefyldte priser som guldet med landsholdet i 2012 ved sommer-OL i London, FIFA World Cup for kvinder to gange i 2015 og 2019.

Molinas påstand er ikke kun begrænset til Rapinoe, men han påstod også, at mere end 400 nuværende spillere Premier League, Championship, Ligue 1 og Ligue 2 er blevet voldtaget flere gange i deres ungdom, et Ligue 1-hold dækkede over en pædofiliskandale i deres ungdomsakademi. og nogle internationale spil i Asien er faste.

Bare for at gøre tingene klart, blev disse opsigtsvækkende påstande fremsat under diskussionen på Twitter Spaces, og det er ikke offentliggjort officielt.

Molina tweetede, Fuldstændig enig med dig, det er skandaløst, som en fyr, der slår og sparker en pige efter at have vist hende sin c**k.

Ingen af ​​den internationale sports officielle styrende organer som FIFA og UEFA har reageret på hans påstande.

Molina tilføjede yderligere, at denne hændelse for tre år siden fandt sted i 2018 kun 12 måneder før Mendy kom til Real Madrid. Han sagde endvidere, at Lyon er opmærksom på rækken af ​​begivenheder, og Mendy stod over for et alvorligt alkoholproblem, som ikke har haft nogen kommunikation med sin mor i de sidste 4 år.

Molina tilføjede: Pigen, som Ferland Mendy overfaldt voldeligt i 2018, endte på en skadestue på et hospital i Rouen. Ferland Mendy gjorde, hvad han gjorde mod pigen på Mercure Champs-Elysees Hotel i Paris.

Lige før han afsluttede sin tale, sagde Molina, at han vil offentliggøre mere information mellem marts og april, og efter hans afsløring vil folk henvise som før og efter i fodboldens verden.

Hold forbindelsen til dette rum for at få de seneste nyheder!