BTS som også er kendt som Bangtan drenge er et af de mest populære sydkoreanske bands. Bandet, der blev dannet tilbage i 2010, har i dag en enorm global fandom kendt under navnet - BTS hær. Hvis du overhovedet ikke kender til BTS, så er du på det rigtige sted, da vi vil introducere dig til det populære boyband, BTS, og det rigtige navn på alle BTS-medlemmer.BTS har flere gange nået toppen af ​​Billboard-vurderinger. Bandet har også modtaget adskillige priser, som blandt andet inkluderer Billboard Music Awards, American Music Awards, MTV Video Music Awards.

BTS – Tjek detaljerne om bandet og dets medlemmer

BTS har stoltheden over at være den første gruppe nogensinde til at vinde Top sanger til salg ved Billboard Music Awards og fem på hinanden følgende sejre for Top social kunstner såvel.Bandet fik sin debut i 2013 under Big Hit Entertainment. Siden da har den fået enorm succes og kærlighed fra sine fans, ikke kun fra Sydkorea, men over hele verden.

Betydningen af ​​gruppenavnet BTS i koreansk udtryk er Bangtan Sonyeondan hvis bogstavelige betydning er Skudsikre drengespejdere . Men i juli 2017, som en del af bandets nye brand-identitet, blev det annonceret af BTS, at navnet også ville stå for Beyond the Scene .

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af BTS embedsmand (@bts.bighitofficial)

BTS er dannet med sine syv medlemmer - Jin, Suga, J-Hope, RM (Rap Monster), Jimin, V og Jungkook.

Det er dog ikke alle, der ved, at bandmedlemmerne rent faktisk har to forskellige navne – det ene er deres kunstnernavn, som de er kendt for verden med, mens det andet er deres traditionelle sydkoreanske navn.

Rigtige navne på BTS-medlemmer med billeder

BTS er sammensat af syv medlemmer, alle drenge. Ud af de syv bandmedlemmer er tre rappere, mens de fire andre er vokalister.

Når det kommer til faktiske navne, det vil sige lovlige navne, kan det være lidt forvirrende at huske dem, da de er lidt anderledes i Sydkorea, hvor en persons efternavn skrives først og derefter vil følge personens fornavn.

Dette er helt anderledes end dem i USA, da en persons fornavn vil blive opført først efterfulgt af efternavnet.

En anden interessant ting ved koreanske familienavne er, at de normalt kun har én stavelse, hvor mellemnavnet mangler.

Lad os nu se på de rigtige navne på BTS-bandmedlemmerne sammen med deres billeder.

BTS-medlemmer – rappereliste:

  • Rap monster
  • Suge
  • J-Hope

BTS-medlemmer – Vokalistliste

  • Jin
  • Jimin
  • V
  • Jungkook

BTS medlemsnavn: Jin

Rigtige navn: Kim Seokjin

BTS medlemsnavn: Suge

Rigtige navn: Min Yoongi

BTS medlemsnavn: J-Hope

Rigtige navn: Jung Hoseok

BTS medlemsnavn: RM

Rigtige navn: Kim Namjoon

BTS medlemsnavn: Jimin

Rigtige navn: Park Jimin

BTS medlemsnavn: V

Rigtige navn: Kim Taehyung

BTS medlemsnavn: Jungkook

Rigtige navn: Jeon Jeongguk

Håber du kunne lide artiklen. Så hvem er dit yndlings BTS-medlem? Fortæl os din feedback ved at gå til vores kommentarsektion.